Editor Alistmagazine.ro ∙ September 28, 2021 ∙ 2 min read

 

A-listers! La început de toamnă, am testat cele mai noi tratamente de frumusețe și remodelare corporală, pentru a fi în formă, în sezonul care vine.

O parte din echipa Alist a mers la ALTO Studio, pentru a face cunoștință cu Sylfirm X, cea mai nouă tehnologie noninvazivă, care are menirea de a ne menține tinere și frumoase cât mai mult timp.

Amplasat într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, ALTO Studio este un centru de estetică de tip boutique, specializat în terapii avansate de remodelare corporală, dar și de estetică facială și epilare definitivă., spune Simona Mititelu ,Owner-ul centrului de estetica sustenabilă.

Despre SylfirmX

Tehnologia SylfirmX este performantă și versatilă, pentru că îmbină două dintre cele mai eficiente și cunoscute tipuri de terapii dermato-estetice: microneedling și radiofrecvență. Preia avantajele fiecăreia și le multiplică, anulând în același timp disconfortul pe care căldura radiofrecvenței aplicata pe piele sau deplasarea acelor îl pot produce.

Terapia cu radiofrecventa fractionata Sylfirm X este una dedicata calitatii pielii, asa ca se poate aplica pe față și pe corp, vizand aceleasi rezultate de retexturare si rejuvenare, tratarea cicatricilor si a leziunilor pigmentare sau vasculare, oriunde există problematici precum cele pe care le tratează.
ALTO Studio propune o abordare completă a esteticii faciale, un plan de arhitectură facială care stabilește problematicile regionale și programul de tratament complet al feței cu parametrii specifici pentru fiecare zonă. În aceeași ședință, se pot trata riduri perioculare și nazolabiale, rozacee sau pete pigmentare pe pomeți, cicatrici post-acneice, retexturare și rejuvenare globală pe întreaga față și conturare mandibulă cu liftare ușoară.
Un alt tratament special care poate fi încercat la ALTO Studio este lifting-ul nechirurgical, care înseamnă liftarea directă a întregului contur facial, a pomeților si frunții împreună cu tratarea ridurilor pe întreaga față, urmată de liftarea facială indirecta, prin aplicarea tratamentului pe scalp în zona frontală, temporală și în spatele urechii, pentru a obține o ridicare cât mai consistentă a trăsăturilor.
 

Mai multe detalii în VIDEO -ul de mai sus! Enjoy!

Related Posts

Story of a Home: În vizită la Diana Bulimar

A-Listers! Astăzi, Story of a Home by Storia.ro ne poartă într-o nouă vizită. Ușa casei ne este deschisă…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Protecția solară zilnică este esențială în prevenirea apariției ridurilor

Astăzi stăm de vorbă cu Medic specialist-dermatolog Dr. Iulia Panțuru despre cele mai bune metode de prevenire a…

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Ce te face să te simți sexy? Vedetele răspund

Ce te face să te simți sexy? Privirea unui bărbat, hainele croite bine, o siluetă fit și multe…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022 (VIDEO)

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…

Genesis Homme, sistem de îngrijire profesională de lux pentru noua generație de bărbați

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel și Kérastase, ne explică felul în care funcționează cea mai nouă gamă de îngrijire a…

Story of a Home: În vizită la Sînziana Sooper

A-Listers! Story of a Home by Storia.ro revine cu o nouă vizită, însă cu o gazdă care ne…

Cum ne hidratăm corect tenul?

Știm cu toții că hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Dar cum…

Alist Designers Boutique continuă cu noi designeri: Ninina, NAIV Clothing și LEMNeria

Alist Designers Boutique continuă în luna mai cu trei noi designeri la București Mall Vitan: Ninina, NAIV Clothing…