A List Magazine ∙ April 22, 2024 ∙ 3 min read

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune?

Probabil ți se pare o întrebare clișeică la care, instinctiv, ai răspunde „nu știu ce fac mâine, dar peste 4 ani?“. Ei bine, cu ocazia lansării noului telefon Reno11 F 5G, OPPO România aduce și un proiect editorial special, în parteneriat cu A List Magazine și Federația Română de Fotbal. Sub umbrela celor 4 ani de protecție a bateriei, laitmotivul garanției pe care compania o oferă începând cu Reno11 F, OPPO surprinde viitorul și deblochează grija momentelor în care bateria te poate lăsa „la greu” sau când ești pe punctul de a capta acel ceva unic.

În cel de-al doilea episod din seria „Tu unde te vezi peste 4 ani?” o avem alături pe Teodora Meluță, cea mai tânără debutantă din istoria naționalei feminine de fotbal, desemnată de două ori și cea mai bună fotbalistă din România.

Teodora Meluță are 24 de ani și joacă de 9 ani fotbal la senioare

Teodora Meluță este fundaş, căpitan la Poli Timișoara şi posesoare a trei trofee „Fotbalista Anului”. A descoperit fotbalul alături de frații ei și juca ori de câte ori putea în cartierul copilăriei ei, Sălăjan, chiar și cu sticle goale de apă când nu avea minge. La primul club, unul destinate băieților, s-a înscris la vârsta 8 ani și a rămas până la 14 ani. Ulterior, s-a transferat la Olimpia Cluj, cu sprijinul căreia a fost campioana României de cinci ori, iar la 15 ani era deja convocată la Naționala de senioare.

La 21 de ani s-a transferat la Lugano, în Elveția, unde a suferit o accidentare foarte dificilă, după care a trebuit să reînvețe să meargă. Dar, cinci luni mai târziu, era înapoi pe teren și a decis să se întoarcă la Poli Timișoara, într-un oraș unde adoră calmul locuitorilor.

În afara terenului, Teo are tot felul de interese, de la design la cosmetică, marketing și jurnalism sportiv. Aparițiile ei în presă sunt numeroase și, cu fiecare ocazie, Teo ne amintește că ar prefera să se remarce drept cea mai bună, nu cea mai sexy jucătoare din România.

Înainte de fiecare meci, Teo încearcă să vizualizeze diverse situații care ar putea apărea în timpul jocului și caută soluții tactice de aplicat pe teren.

Teo are planuri mari pe termen lung. Peste patru ani, s-ar vedea jucând la o echipă de top, dar și cu o familie frumoasă alături.

Jucătoarea de fotbal i-ar transmite Teodorei din urmă cu patru ani să aibă încredere în ea însăși și să nu se lase bătută, indiferent de obstacole, ceea ce s-a și întâmplat, de altfel.

Mai multe detalii pe https://oppostore.ro/campania-oppo/.

* OPPO introduce Planul de Protecție a Bateriei pe 4 Ani pentru noul device Reno11 F 5G din dorința de a oferi utilizatorilor o asigurare cuprinzătoare la achiziționarea produsului. Acest plan este o reconfirmare a angajamentului OPPO față de satisfacția și încrederea clienților, garantând că investiția acestora este protejată pe termen lung.

**Material susținut de OPPO România

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…