Minutele zilnice de self-care sunt esențiale pentru a-ți menține echilibrul emoțional și sănătatea pielii. Fie că îți place să începi diminețile cu un duș energizant, fie că alegi să închei ziua de lucru cu o baie parfumată, am ales câteva produse pentru corp esențiale pentru starea ta de bine.

Cremă pentru baie și duș The Body Shop Avocado Shower Cream, 36 lei

Crema pentru baie și duș Avocado curăță delicat pielea uscată, ajutând la rehidratarea ei. La finalul răsfățului, pe piele rămâne un parfum revigorant verde și cremos, cu note de migdală, măr, avocado, lapte din nucă de cocos și vanilie. Crema de duș are 90% ingrediente de origine naturală, printre care ulei din avocado obținut sustenabil de la Limpopo și Kwazulu-Natal, Africa de Sud.

Ulei de duș Sabon Iasomie, 72 lei

Pentru pielea foarte uscată, alege un produs pe bază de uleiuri hidratante, emoliente. Bogat în uleiuri esenţiale de măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu, uleiul de duș Sabon Iasomie păstrează echilibrul natural al pielii și este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E. Uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi care au rol protector şi hidratant. Uleiul de avocado şi cel extras din germeni de grâu ajută la regenerarea pielii, iar uleiul de jojoba o menţine catifelată.

Exfoliant pentru corp Tree Hut Shea Sugar Scrub Coconut Lime, 69 lei

Cu esențe de nucă de cocos și lime, Tree Hut Shea Sugar Body Scrub este un exfoliant corporal cu granule de zahăr. Formula cu unt de shea și uleiuri naturale de ciuboțica-cucului, semințe de șofrănel, migdale dulci, avocado și portocală îngrijește pielea, o lasă catifelată și netedă. Exfolierea este recomandată o dată sau de două ori pe săptămână și se face pe pielea umedă, cu mișcări circulare.

Gel de duș Nature Box Gel revitalizant cu ulei de Rodie presat la rece, 20 lei

Uleiul de rodie presat la rece, cunoscut pentru vitaminele valoroase și cu efect antioxidant, ajută la purificarea pielii și o protejează împotriva deshidratării. La finalul dușului, pielea rămâne netedă și fresh, parfumată cu esențele revigorante de rodie. Poate vrei să știi și că formula este vegană, iar recipientul este fabricat din 98% din plastic reciclat.

Gel de duș Barnängen Midsommar Glow, 25 lei

Lasă-te inspirată de ritualul sărbătorii nordice Midsommar. Uleiurile florale delicate și serul hidratant protector oferă pielii o îngrijire echilibrată. Chiar dacă te trimite cu gândul la vară, acest gel de duș hrănitor care conține cold cream protejează perfect pielea, în anotimpul rece, împotriva iritării și a uscării. Formula vegană conține până la 95% ingrediente de origine naturală.

Foto: PR, pexels.com.

Related Posts