A List Magazine ∙ April 15, 2024 ∙ 3 min read

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune?

Probabil ți se pare o întrebare clișeică la care, instinctiv, ai răspunde „nu știu ce fac mâine, dar peste 4 ani?“. Ei bine, cu ocazia lansării noului telefon Reno11 F 5G, OPPO România aduce și un proiect editorial special, în parteneriat cu A List Magazine și Federația Română de Fotbal. Sub umbrela celor 4 ani de protecție a bateriei, laitmotivul garanției pe care compania o oferă începând cu Reno11 F, OPPO surprinde viitorul și deblochează grija momentelor în care bateria te poate lăsa „la greu” sau când ești pe punctul de a capta acel ceva unic.

În primul episod din seria „Tu unde te vezi peste 4 ani?” o avem alături pe Cristina Carp, fotbalista care a reușit unicul gol al partidei România – Kazahstan, printr-o lovitură de cap, la centrarea trimisă de Ştefania Vătafu. Astfel, Naţionala României a învins echipa Kazahstanului cu scorul de 1-0 (0-0), pe 9 aprilie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în Grupa C4 a preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin din 2025.

Cristina Carp are 26 de ani și joacă de 10 ani fotbal la senioare

Atacant în patru campionate- românesc, italian, danez și elvețian, Cristina Carp s-a născut în Tecuci și a făcut fotbal de plăcere toată copilăria ei. La 16 ani, când s-a hotărât să joace într-un cadru organizat, s-a dus direct la echipa considerată cea mai bună din țară: Olimpia Cluj. În aceeași perioadă intra și în naționala U17.

În 2019, Cristina câștigase deja orice trofeu național posibil cu echipa ei, fusese convocată la naționala de senioare și absolvise Facultatea de Studii de Securitate la Universitatea Babeș-Bolyai. Așa că a decis să se transfere în străinătate, la ASD Pink Sport Time Bari, în Italia.

După un an „pasional și vulcanic” în campionatul italienesc, a urmat o jumătate de sezon disciplinată în cel danez, alături de Fortuna Hjørring.

În prezent joacă în Elveția, la Young Boys Berna.

Întrebată despre felul în care a ales fotbalul, Cristina spune că fetele trebuie să dețină inițiativa de a se îndrepta către acest sport, rezervat în mod tradițional bărbaților.

Înainte de fiecare meci, sportiva spune că încearcă să se relaxeze și să nu se gândească prea mult la meci și își rezervă toată energia și concentrarea pentru teren. ”Când intru pe teren, atunci se întâmplă totul! Pot foarte ușor să mă deconectez și să fac un switch și să intru direct în meci.”

Peste patru ani, Cristina Carp spune că se vede încă jucând la un nivel avansat și adaugă că își dorește să se îndrepte către antrenorat și să le ofere și altor jucătoare din experiența și know-how-ul ei, căpătate în toți acești ani.

Note:

* OPPO introduce Planul de Protecție a Bateriei pe 4 Ani pentru noul telefon Reno11 F 5G din dorința de a oferi utilizatorilor o asigurare cuprinzătoare la achiziționarea produsului. Acest plan este o reconfirmare a angajamentului OPPO față de satisfacția și încrederea clienților, garantând că investiția acestora este protejată pe termen lung.

**Material susținut de OPPO România

***Mai multe detalii sunt disponibile pe site: www.campaniaoppo.ro

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…