A List Magazine ∙ November 3, 2023 ∙ 4 min read

Studiourile Marvel prezintă „The Marvels”, al 33-lea film din Universul Cinematic Marvel, continuarea fenomenului de box office din 2019 „Captain Marvel”, care a prezentat publicului din întreaga lume o nouă aventură cu Brie Larson în rolul lui Carol Danvers, primul personaj de sine stătător al unei francize feminine din lumea Marvel. Vei avea ocazia să mergi la film împreună cu o parte din echipa Alist Magazine! Așteptăm cu nerăbdare premiera filmului „The Marvels”!

Acum, în „The Marvels”, Carol Danvers, alias Captain Marvel, și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă. Dar consecințele neintenționate o fac pe Carol să suporte povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o gaură de vierme anormală, legată de un revoluționar Kree, puterile ei se încurcă cu cele ale super-eroului din Jersey City, Kamala Khan, alias doamna Marvel, și nepoata înstrăinată a lui Carol, acum S.A.B.E.R. astronautul Monica Rambeau. Acest improbabil trio trebuie să facă echipă și să învețe să lucreze împreună pentru a salva universul, folosind numele de „The Marvels”.

„The Marvels este un efort uriaș de creare a unei lumi”, spune Livanos. „Filmul construiește cea mai mare imagine a universului cosmic Marvel din tot ce am văzut până acum. Odată cu asta avem parte de locuri și personaje noi care celebrează toate cele mai ciudate și misterioase aspecte ale SF-ului pe care noi le iubim.”

„The Marvels” îi are în rolurile cheie pe Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh și Samuel L. Jackson.

Cine sunt cele trei eroine

Kamala Khan, interpretată de Iman Vellani, a fost prezentată în seria Disney+ de la Marvel Studios „Ms Marvel”, iar Monica Rambeau, jucată de Teyonah Parris, a fost redescoperită ca adult într-un alt serial Marvel Studios, premiatul „WandaVision”. 

Toate sunt în momente foarte diferite ale vieții: Carol plutește literalmente în spațiu într-un abis, Monica are o nouă carieră ca astronaut S.A.B.E.R., iar Kamala Khan a devenit super-erou al orașului Jersey. Dar când puterile lor se combină, totul se schimbă.

Scriitoarea Megan McDonnell explică: „Ele sunt încurcate una cu cealaltă, ceea ce înseamnă că ori de câte ori își folosesc puterile în același timp, își schimbă locurile. Asta le aduce împreună până când își dau seama de ce, mai ales că fiecare trebuie să își poată folosi propriile puteri. Această încurcătură este grozavă, pentru că acum Carol are o echipă, indiferent dacă îi place sau nu.”

Brie Larson adaugă: „Durează ceva până să ne prindem care e treaba cu amestecul cuantic. Ceea ce începem să observăm este că atunci când toate ne folosim puterile ne schimbăm locurile. Poate fi în diferite galaxii și planete. Nu contează, distanta chiar nu contează. Doar că noi, din motive foarte specifice, ne încurcăm des. E o situație dificilă pentru Carol, mai ales că a decis să lucreze singură pentru că e prea greu să facă față pierderii.”

Nia DaCosta spune: „Cred că cele trei împreună sunt o combinație interesantă și nu aș fi putut refuza oportunitatea de a fi parte din asta. Cel mai important lucru pentru mine a fost ca dincolo de scenariu și personaje să reușesc să redau miezul acestei povești despre trei femei diferite care trebuie să facă echipă.”

CONCURS:

Pentru a te înscrie la concurs, urmează acești pași simpli:

  1. Follow @alistmagazine si cineforul IG
  2. Tag prietenei care vrei să te însoțească la premieră
  3. Răspunde la întrebarea: “Care este eroul tău preferat din toate filmele Marvel?” în secțiunea de comentarii

Concursul este deschis până duminică, 5 noiembrie, ora 11:59. Câștigătorul va fi ales prin aplicația Easy Giveaway și va fi anunțat pe Instagram Stories în data de 6 noiembrie. Mult succes tuturor participanților! Sperăm să te vedem la premiera filmului “The Marvels”.

Related Posts

De vorba cu Dr Cristina Nisipașu despre rutina de îngrijire anti-aging 

Dr Cristina Nisipașu, medic primar Dermatologie – Venerologie (Clinica Nuwe), ne vorbește despre rutina de îngrijire a tenului…

Cum a fost la Alist Designers boutique? Iată ce branduri noi te așteaptă la București Mall Vitan! (VIDEO)

Spațiul bine cunoscut de la parterul București Mall Vitan, partenerul nostru în proiectul care susține designerii români, te…

Cum a fost la petrecerea A List Magazine- Lansarea ediției de toamnă – No 28 (VIDEO)

Lansarea numărului 28 al revistei distribuite gratuit A List Magazine a avut loc într-o zi de toamnă ca…

Alist Designers boutique: Întâmpină toamna cu o nouă selecție de creatori români (VIDEO)

Întâmpină magia toamnei prin creațiile noilor designeri care ni se alătură pentru toată luna septembrie în spațiul bine…

Nimic nu se compară cu un mic dejun din produse proaspete, savurat în compania colegilor #ALIST Girls

O parte din echipa Alist Girls s-a reunit pentru a lua micul dejun împreună și pentru a afla…

SNOB., Irina Akkaya și Maam With Love, la Alist Designers Boutique din București Mall

SNOB., Irina Akkaya și Maam With Love, noii designeri români de la Alist Designers Boutique, din București Mall…

Anca Dinicu prezintă casa Mariei Popovici în noul episod Case pe Case by Storia.ro

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare lansată de OLX, și avem ocazia să o…

DESCOPERĂ COLECȚIA DE VARĂ PRIMARK ÎN NOUL MAGAZIN DESCHIS ÎN AFI COTROCENI

Redacția A List Magazine a fost încântată să asiste la inaugurarea celui de-al doilea magazin Primark din România,…

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă gama Metal Detox

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă în interviul de față gama Metal Detox, dedicată îngrijirii părului înainte…

În culisele shootingului de copertă A List Magazine nr. 27, ediția de vară 2023

Vara înseamnă pentru noi multă apă, culoare cât cuprinde, muzică numai bună de dans și… multă, multă distracție….