A List Magazine ∙ November 3, 2023 ∙ 4 min read

Studiourile Marvel prezintă „The Marvels”, al 33-lea film din Universul Cinematic Marvel, continuarea fenomenului de box office din 2019 „Captain Marvel”, care a prezentat publicului din întreaga lume o nouă aventură cu Brie Larson în rolul lui Carol Danvers, primul personaj de sine stătător al unei francize feminine din lumea Marvel. Vei avea ocazia să mergi la film împreună cu o parte din echipa Alist Magazine! Așteptăm cu nerăbdare premiera filmului „The Marvels”!

Acum, în „The Marvels”, Carol Danvers, alias Captain Marvel, și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă. Dar consecințele neintenționate o fac pe Carol să suporte povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o gaură de vierme anormală, legată de un revoluționar Kree, puterile ei se încurcă cu cele ale super-eroului din Jersey City, Kamala Khan, alias doamna Marvel, și nepoata înstrăinată a lui Carol, acum S.A.B.E.R. astronautul Monica Rambeau. Acest improbabil trio trebuie să facă echipă și să învețe să lucreze împreună pentru a salva universul, folosind numele de „The Marvels”.

„The Marvels este un efort uriaș de creare a unei lumi”, spune Livanos. „Filmul construiește cea mai mare imagine a universului cosmic Marvel din tot ce am văzut până acum. Odată cu asta avem parte de locuri și personaje noi care celebrează toate cele mai ciudate și misterioase aspecte ale SF-ului pe care noi le iubim.”

„The Marvels” îi are în rolurile cheie pe Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh și Samuel L. Jackson.

Cine sunt cele trei eroine

Kamala Khan, interpretată de Iman Vellani, a fost prezentată în seria Disney+ de la Marvel Studios „Ms Marvel”, iar Monica Rambeau, jucată de Teyonah Parris, a fost redescoperită ca adult într-un alt serial Marvel Studios, premiatul „WandaVision”. 

Toate sunt în momente foarte diferite ale vieții: Carol plutește literalmente în spațiu într-un abis, Monica are o nouă carieră ca astronaut S.A.B.E.R., iar Kamala Khan a devenit super-erou al orașului Jersey. Dar când puterile lor se combină, totul se schimbă.

Scriitoarea Megan McDonnell explică: „Ele sunt încurcate una cu cealaltă, ceea ce înseamnă că ori de câte ori își folosesc puterile în același timp, își schimbă locurile. Asta le aduce împreună până când își dau seama de ce, mai ales că fiecare trebuie să își poată folosi propriile puteri. Această încurcătură este grozavă, pentru că acum Carol are o echipă, indiferent dacă îi place sau nu.”

Brie Larson adaugă: „Durează ceva până să ne prindem care e treaba cu amestecul cuantic. Ceea ce începem să observăm este că atunci când toate ne folosim puterile ne schimbăm locurile. Poate fi în diferite galaxii și planete. Nu contează, distanta chiar nu contează. Doar că noi, din motive foarte specifice, ne încurcăm des. E o situație dificilă pentru Carol, mai ales că a decis să lucreze singură pentru că e prea greu să facă față pierderii.”

Nia DaCosta spune: „Cred că cele trei împreună sunt o combinație interesantă și nu aș fi putut refuza oportunitatea de a fi parte din asta. Cel mai important lucru pentru mine a fost ca dincolo de scenariu și personaje să reușesc să redau miezul acestei povești despre trei femei diferite care trebuie să facă echipă.”

CONCURS:

Pentru a te înscrie la concurs, urmează acești pași simpli:

  1. Follow @alistmagazine si cineforul IG
  2. Tag prietenei care vrei să te însoțească la premieră
  3. Răspunde la întrebarea: “Care este eroul tău preferat din toate filmele Marvel?” în secțiunea de comentarii

Concursul este deschis până duminică, 5 noiembrie, ora 11:59. Câștigătorul va fi ales prin aplicația Easy Giveaway și va fi anunțat pe Instagram Stories în data de 6 noiembrie. Mult succes tuturor participanților! Sperăm să te vedem la premiera filmului “The Marvels”.

Related Posts

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Bortan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Teodora Meluță, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

VIDEO- Cum a fost la petrecerea de lansare a numărului 30 A List Magazine

Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)! Revista print A List Magazine a celebrat, în acest…

Secretul Bunicii – Cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de la bunicile noastre

O parte din redacția A List Magazine s-a reunit la un ceai și la cele mai bune fursecuri…

VIDEO- Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, no 29?  

A fost mare petrecere cu ocazia lansării numărului 29 A List Magazine, ediția print de iarnă. O mulțime…