Monica Cismaru ∙ February 2, 2024 ∙ 2 min read

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel mai recent film în care deține rolul principal, Deep Fear, în care joacă și rol de producător.

Thrillerul a urcat în Top 10 al celor mai urmărite filme de pe platforma Netflix în mai multe țări de pe glob, printre care Marea Britanie, Statele Unite, Suedia, Polonia, Austria, Germania, Croația, Olanda, Malta, Turcia, Belgia, Danemarca, Bulgaria, Finlanda, Canada, Republica Cehă, Estonia, Islanda, Irlanda și, nu în ultimul rând, filmul a urcat imediat și în primele zece alegeri ale telespectatorilor români.

Mădălina Ghenea a publicat mai multe imagini pe contul ei de Instagram în care arată clasamentele filmului Deep Fear – acesta se află printre preferatele fanilor, iar vedeta își exprima încântarea cu privire la reușita ei. Acesta este primul film internațional în care una dintre cele mai sexy românce deține rolul de producător, pe lângă cel de protagonistă. În Deep Fear, Mădălina Ghenea îi dă replica lui Ed Westwick, actor celebru mai ales în datorită serialului-cult Gossip Girl.

”Numărul 1 aproape în întreaga lume! Nici nu există cuvinte prin care să-mi exprim bucuria când văd că filmul nostru este celebrat în întreaga lume”, a declarat actrița pe social media și le-a mulțumit colaboratorilor cu care a dus filmul la bun sfârșit.

Filmările au avut loc în mare parte în Malta, chiar dacă acțiunea filmului Deep Fear se petrece în Caraibe. Mădălina joacă rolul unei navigatoare experimentate, care e surprinsă de o furtună ce-i deturnează traseul și pică în mâna unor pirați. Aceștia o forțează să se scufunde în apele oceanului pentru a recupera niște droguri, dar aici o așteaptă cel mai mare pericol- un rechin uriaș.

Mădălina Ghenea este un model de succes, dar și o actriță experimentată și are în portofoliu mai multe producții în care a dovedit că talentul ei nu se oprește la modă, ci și în domeniul cinematografic.

Ea a mai jucat în filme precum House of Gucci, Dom Hemingway, Youth, Zoolander 2 etc.

Foto: Hepta

Related Posts

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…

Trei evenimente despre artă și frumos care ne-au atras atenția

În această săptămână, avem o expoziție în premieră, o lansare de carte și un mare artist premiat. O…

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Vedeta și documentarul: Celine Dion vorbește despre suferința sa într-o nouă producție biografică

Celine Dion este cea mai recentă vedetă care anunță un nou documentar. Artista canadiană va vorbi în producția…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii. Iată ce ne-a atras atenția,…

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024. Berbec Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai…

Wedding Trends by Jubile! Vedetele au venit în număr mare să afle care sunt trendurile acestui an, în materie de evenimente

Zilele trecute, Andreea Antonescu şi Dan Cruceru au fost gazdele unui eveniment inedit: Wedding Trends by Jubile, și…

Despre Social Wellness – De ce este atât de important trendul readus în atenție în 2024?

Sintagma Social Wellness constă nu numai din aducerea la un echilibru a sănătații fizice, mentale, emoționale și spirituale,…