madalina ghenea deep fear

Nici n-a apucat să savureze bine succesul din House of Gucci, în care interpretează rolul Sophiei Loren, că Mădălina Ghenea figurează într-o nouă superproducție hollywoodiană, un thriller de acțiune în care joacă alături de vedeta din Gossip Girl, Ed Westwick. 

Mădălina Ghenea și Ed Westwick au fost cooptați în filmul Deep Fear, un thriller de supraviețuire în fața rechinilor, care se va filma începând cu luna ianuarie 2022 în Malta și în Indiile de Vest. 

Deep Fear este regizat de Marcus Adams (Long Time Dead) și prezintă povestea lui Naomi, personaj interpretat de Mădălina Ghenea (34 de ani). Aceasta lucrează pe iahturi și pleacă într-o călătorie singură pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (Westwick), care se află în Grenada.

madalina ghenea deep fear

Periplul care trebuia să fie unul liniștit, pe durată a trei zile, pe iahtul de 14 metri botezat The Serenity, ia o întorsătură nefericită când este lovit de o furtună, iar Naomi e nevoită să se abată de la traseul ințial.  

Mădălina Ghenea se află în plin turneu de promovare al celui mai așteptat film al anului, House of Gucci, în care joacă alături de cele mai mari nume din lumea filmului- Al Pacino, Jeremy Irons, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek sau Jared Leto. 

ed westwick

Ed Westwick (34 de ani) se afla la unul dintre primele roluri principale dupa o perioada nefasta, in care a fost acuzat de doua femei de viol.  Actorul a negat acuzatiile celor doua și, intr-un final, procurorii din Los Angeles au inchis cazul in lipsa de dovezi. Totuși, la acel moemnt, actorul a fost concediat din proiectele cinematografice în care era implicat, printre care adaptarea pentru BBC a romanului Agathei Christie, Ordeal by Innocence. Apoi, Weswick a apărut în filmul Enemy Lines și Me You Madness. 

Actorul a cunoscut consacrarea după ce a jucat în serialul de succes Gossip Girl, în care interpretează rolul maleficului și intrigantului Chuck Bass. 

Foto: Hepta

Related Posts