versace 2022

Prezentarea colecției de primăvară-vară 2022 Versace de la Milan Fashion Week a fost punctul principal de atracție zilele acestea, după ce mai multe vedete au defilat pentru celebra casă de modă italiană.

Dua Lipa, Gigi Hadid, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski și Lourdes Leon au strălucit la propriu pe podiumul de prezentare, iar fotografiile lor au făcut înconjurul lumii și au determinare blocarea sitelui web care a difuzat prezentarea live. Dontella Versace a readus la viață hiturile vestimentare care au consacrat casa de modă fondată de Gianni Versace în urmă cu mai bine de treizeci de ani. Noua generație s-a întâlnit cu vechea gardă fashinistică și au compus un tablou iconic, în care simbolurile casei La Medusa și La Greca și-au reafirmat valoarea.

versace 2022
Dua Lipa și Stella Maxwell

Cea care a deschis show-ul a fost Dua Lipa, aflată la prima ei defilare pe catwalk; cântăreața no 1 la momentul actual a defilat într-o ținută all-black și una all-pink și a fost urmată de celalalte vedete invitate să prezinte colecția eclectică Versace.

versace 2022
Dua Lipa și Irina Shayk

Tot în cadrul Milan Fashion Week a fost anunțată și colaboarea de excepție dintre Versace și Fendi. Cele două mari case de modă au organziat un show de prezentare la care au luat parte de asemenea, cele mai cunoscute supermodele – Kate Moss, Naomi Campbell și Gigi Hadid, după ce ultimele două au defilat și pentru show-ul Versace, la fel ca și fiica lui Kate Moss, Lila Grace, un model apreciat, ce calcă pe urmele mamei ei.

gigi hadid
Gigi Hadid
versace 2022
Naomi Campbell

Kate Moss a a putut fi admirată la prezentarea Versace-Fendi într-o rochie neagă, scurta, mulată, cu o jachetă în culori neon, iar Naomi și Gigi au defilat în rochii lungi, argintii.

versace 2022
Lourdes Leon

De asemenea, una dintre surprizele de la prezentarea Versace-Fendi a fost și prezența lui Demi Moore, care a apărut într-un deux piece alb, elegant.

O altă atracție a serii Versace de la Milan Fashion Week a fost fiica Madonnei, Lourdes Leon, care a prezentat o rochie argintie. Fiica Madonnei a fost însoțită la show de iubitul ei, skater-ul Jonathan Puglia.

Printre vedetele de primă mână care au defilat pentru Versace s-au mai numărat modelele Stella Maxwell si Irina Shayk, iar din public au urmărit prezentarea Chiara Ferragni, Addison Rae, Becky G, Anna Wintour, Damon Albarn, Bella Thorne și mulți alții.

 

Foto: hepta

Related Posts