Dua Lipa se lansează în industria filmului. În ce megaproducție va juca artista

dua lipa thriller spionaj

Dua Lipa (25 de ani) este cântăreața pop numărul unu la ora actuală. Artista își extinde orizonturile și se lansează și în industria filmului. Dua Lipa va juca în producția Argylle, un thriller de spionaj regizat de Matthew Vaughn.

Dua Lipa abordează și industria filmului și va apărea în productia Argylle, alături de actori consacrați precum Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena și Samuel L. Jackson. Argylle este primul film dintr-o serie inspirată de cartea omonimă scrisă de Ellie Conway, iar intriga se bazează pe aventurile spionului numărul unu mondial.

dua lipa thriller spionaj

Pe lângă un rol în film, Dua Lipa va semna și coloana sonoră a producției, ale cărei filmări vor începe în Europa, în august.

dua lipa thriller spionaj

Matthew Vaughn, care a mai semnat și regia producției Kingsman, a spus că filmul va reinventa thriller de spionaj. ”Când am citit primul draft al manuscrisului mi-am dat seama că este o poveste incredibilă, originală și că nu s-a mai făcut așa ceva de la ecranizările cărților lui Ian Fleming din anii ’50. Acest film va reinventa producțiile cu spioni.”

Un nou film al lui Matthew Vaugh, prequelul pentru The Kingsman, va fi lansat în decembrie 2021 și va purtat titlul de The King’s Man, în care rolul principal e interpretat de Ralph Fiennes. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle