Dua Lipa este cea mai nouă vedetă a campaniei de toamnă/iarnă Versace

dua lipa versace

Cântăreața în vârstă de 25 de ani face senzație în campania pentru sezonul rece a casei Versace. Dua Lipa afișează un look nou, elaborat în instantaneele realizate de duo-ul Mert and Marcus pentru Versace – cu plete roșcate și în ținute care poartă amprenta binecunsocută casei italiene, cu imprimeul La Greca, ce a fost reinventat în noua colecție.

Dua Lipa are o relație de lunga durată cu Casa Versace, dar aceasta a trecut acum la un nou nivel. ”Am cunoscut-o pe Dua în urmă cu câțiva ani la Londra. Știam că e o fată frumoasă, dar când i-am auzit timbrul vocii, mi-am dat seama că are ceva special. De atunci, i-am urmărit ascensiunea fulminantă și am avut diverse colaborări reușite. Acum, nici nu-mi pot imagina pe cineva mai potrivit să întruchipeze spiritul Versace și, în special, această colecție”, a spus Donatella Versace.

dua lipa versace

dua lipa

dua lipa versace

Dua Lipa poartă de cel puțin doi ani creațiile Versace pe scenă, la gale și la evenimentele mondene importante. ”Sunt foarte încântată să colaborez cu acest brand iconic. Colaborarea apropiată cu Donatella și legătura pe care am creat-o din dragoste pentru modă e ireală, e o experiență de neuitat. Imaginile pe care le-am realizat împreună au ieșit mai bine decât ne-am imaginat!”, a spus Dua Lipa.