Monica Cismaru ∙ August 1, 2022 ∙ 5 min read

Am intrat în ultima luna de vară, luna concediilor, a vacanțelor îndelung planificate. Dacă încă nu ți-ai ales detinația în care să-ți reîncarci bateriile, îți propunem câteva locuri care s-ar potrivi zodiei tale. Ce alt criteriu mai bun de a-ți alege destinația de vacanță dacă nu pe baza horoscopului si a caracteristiclor zodiei tale? Vezi ce locuri, mai apropiate sau mai îndepărtate, sunt pe măsura preferințelor impuse de zodia ta

Berbec- Punta Cana, Republica Dominicană

Berbecii sunt plini de energie și mereu în mișcare. Punta Cana, Republica Dominicană, este cea mai potrivită destinație pentru ei – un loc care ofera multiple posibilităti de a petrece timp în natură- excursii cu ATV-ul, drumeții, un loc în care să-și descarce bagajul energetic acumulat peste an.

Taur– Dubai

Taurii apreciază luxul și confortul și nu ar refuza niciodată o sesiune de răsfăț la un spa de cinci stele. O vacanță plină de excursii și de activități nu e pentru ei – fără haos, fără agitație, vor doar relaxare, iar Dubai este locul ideal pentru așteptările lor. Orașul-stat dedicat luxului și opulenței, care însumează fanteziile Taurului.

Gemeni- Bali, Indonezia

Gemenii sunt cei mai sociabili din horoscop, sunt capabili să-și facă prieteni oriunde s-ar afla. Sunt, de asemenea, intuitivi și descurcăreți. Caracterul lor dual are nevoie de o stimulare, iar Bali are două laturi – cea plină de vegetație luxuriantă și de peisaje mirifice, dar și o viață de noapte activă.

Rac- Anaheim, California

Anaheim este o detinație potrivită pentru întreaga familie, iar Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor și pentru nevoia de confort emoțional, chiar și în vacanță. Astfel că Anahaeim, patria Disneyland, îi poate mulțumi de toți membrii familiei, de la mic la mare – un loc plin de distracție și de nostalgie.

Leu– Veneția, Italia

Ca și Taurii, Leii adoră luxul și experiențele personalizate, care îi plasează în centrul universului. Pot părea puțin cam plini de ei, dar sunt, de asemenea, capabili să găsească frumusețea în orice. Și ce alt loc mai bun pentru așa ceva decât Veneția, un oraș care respiră cultură și artă?

Fecioara- Barcelona, Spania

Fecioarele sunt organizate și practice și nu sunt adeptele vacanțelor spontane, au nevoie sa pună la punct fiecare detaliu al unei călătorii. O destinație plină de cultură și de învățăminte este ceea ce-și dorește această zodie strictă, așa că o plimbare la Barcelona îi va îmbogăți spiritual pe reprezentanții acestei zodii.

Balanță– Paris, Franța

Balanțele sunt asociate cu dragostea și cu frumusețea, exact ca Parisul. Orașul Luminilor le ia ochiii cu arhitectura sa și cu bucătăria rafinată, iar Balanțele se vor simți în largul lor aici.

Scorpion– Copenhaga, Danemarca

Scorpionii nu împărtășesc multe lucruri despre ei, vor să păstreze o notă de mister. O vacanță într-un loc pe care nu-l alege toată lumea e ceea ce-și doresc. Vor să se cufunde în cultura bogată a locului, iar Copenhaga oferă acest lucru din plin.

Săgetător- Marele Canion, Arizona

Săgetătorul este călătorul zodicaului. Adoră să exploreze, sunt aventuroși și gata de plecare în orice moment. Marele Canion este una dintre minunile naturale ale lumii și este vizitat de milioane de turiști, un loc care le oferă adrenalina de care au nevoie.

Capricorn– Londra, Marea Britanie

E greu să-i scoți pe Capricorni din rutina lor zilnică și au nevoie de o vacanță mai mult ca oricând, dar au nevoie de organziare amănunțită și de un plan B dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor. Vacanțele urbane par a fi pe placul Capricornilor, iar Londra e alegerea ideală, un oraș incomparabil cu celelalte metropole ale lumii. Un ritm alert, multe obiective, restaurante, baruri, shopping, parcuri, Londra le are pe toate.

Vărsător– Tokyo, Japonia

Vărsătorii vor să călătorească în ritmul propriu, țin mult la originalitatea lor și vor să-și croiască o cale unică. Preferă să se piardă și să găsească soluții rapide decât să se amestece cu ceilalți turiști în locuri arhicunoscute. Tokyo este un loc unic, plin de lucruri noi de experimentat și aici se găsesc și cele mai mari inovații ale tehnicii.

Pești– Machu Picchu, Peru

Peștii caută întotdeauna să-și găsească pacea interioară. Sunt cea mai spirituală zodie, iar o călătorie de regăsire e ceea ce li se potrivește. Despre Machu Picchu se știe că adăpostește o mare energie spirituală, iar aici, turiștii mediteaăa adesea și urmează programe de detox.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…