Monica Cismaru ∙ August 1, 2022 ∙ 5 min read

Am intrat în ultima luna de vară, luna concediilor, a vacanțelor îndelung planificate. Dacă încă nu ți-ai ales detinația în care să-ți reîncarci bateriile, îți propunem câteva locuri care s-ar potrivi zodiei tale. Ce alt criteriu mai bun de a-ți alege destinația de vacanță dacă nu pe baza horoscopului si a caracteristiclor zodiei tale? Vezi ce locuri, mai apropiate sau mai îndepărtate, sunt pe măsura preferințelor impuse de zodia ta

Berbec- Punta Cana, Republica Dominicană

Berbecii sunt plini de energie și mereu în mișcare. Punta Cana, Republica Dominicană, este cea mai potrivită destinație pentru ei – un loc care ofera multiple posibilităti de a petrece timp în natură- excursii cu ATV-ul, drumeții, un loc în care să-și descarce bagajul energetic acumulat peste an.

Taur– Dubai

Taurii apreciază luxul și confortul și nu ar refuza niciodată o sesiune de răsfăț la un spa de cinci stele. O vacanță plină de excursii și de activități nu e pentru ei – fără haos, fără agitație, vor doar relaxare, iar Dubai este locul ideal pentru așteptările lor. Orașul-stat dedicat luxului și opulenței, care însumează fanteziile Taurului.

Gemeni- Bali, Indonezia

Gemenii sunt cei mai sociabili din horoscop, sunt capabili să-și facă prieteni oriunde s-ar afla. Sunt, de asemenea, intuitivi și descurcăreți. Caracterul lor dual are nevoie de o stimulare, iar Bali are două laturi – cea plină de vegetație luxuriantă și de peisaje mirifice, dar și o viață de noapte activă.

Rac- Anaheim, California

Anaheim este o detinație potrivită pentru întreaga familie, iar Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor și pentru nevoia de confort emoțional, chiar și în vacanță. Astfel că Anahaeim, patria Disneyland, îi poate mulțumi de toți membrii familiei, de la mic la mare – un loc plin de distracție și de nostalgie.

Leu– Veneția, Italia

Ca și Taurii, Leii adoră luxul și experiențele personalizate, care îi plasează în centrul universului. Pot părea puțin cam plini de ei, dar sunt, de asemenea, capabili să găsească frumusețea în orice. Și ce alt loc mai bun pentru așa ceva decât Veneția, un oraș care respiră cultură și artă?

Fecioara- Barcelona, Spania

Fecioarele sunt organizate și practice și nu sunt adeptele vacanțelor spontane, au nevoie sa pună la punct fiecare detaliu al unei călătorii. O destinație plină de cultură și de învățăminte este ceea ce-și dorește această zodie strictă, așa că o plimbare la Barcelona îi va îmbogăți spiritual pe reprezentanții acestei zodii.

Balanță– Paris, Franța

Balanțele sunt asociate cu dragostea și cu frumusețea, exact ca Parisul. Orașul Luminilor le ia ochiii cu arhitectura sa și cu bucătăria rafinată, iar Balanțele se vor simți în largul lor aici.

Scorpion– Copenhaga, Danemarca

Scorpionii nu împărtășesc multe lucruri despre ei, vor să păstreze o notă de mister. O vacanță într-un loc pe care nu-l alege toată lumea e ceea ce-și doresc. Vor să se cufunde în cultura bogată a locului, iar Copenhaga oferă acest lucru din plin.

Săgetător- Marele Canion, Arizona

Săgetătorul este călătorul zodicaului. Adoră să exploreze, sunt aventuroși și gata de plecare în orice moment. Marele Canion este una dintre minunile naturale ale lumii și este vizitat de milioane de turiști, un loc care le oferă adrenalina de care au nevoie.

Capricorn– Londra, Marea Britanie

E greu să-i scoți pe Capricorni din rutina lor zilnică și au nevoie de o vacanță mai mult ca oricând, dar au nevoie de organziare amănunțită și de un plan B dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor. Vacanțele urbane par a fi pe placul Capricornilor, iar Londra e alegerea ideală, un oraș incomparabil cu celelalte metropole ale lumii. Un ritm alert, multe obiective, restaurante, baruri, shopping, parcuri, Londra le are pe toate.

Vărsător– Tokyo, Japonia

Vărsătorii vor să călătorească în ritmul propriu, țin mult la originalitatea lor și vor să-și croiască o cale unică. Preferă să se piardă și să găsească soluții rapide decât să se amestece cu ceilalți turiști în locuri arhicunoscute. Tokyo este un loc unic, plin de lucruri noi de experimentat și aici se găsesc și cele mai mari inovații ale tehnicii.

Pești– Machu Picchu, Peru

Peștii caută întotdeauna să-și găsească pacea interioară. Sunt cea mai spirituală zodie, iar o călătorie de regăsire e ceea ce li se potrivește. Despre Machu Picchu se știe că adăpostește o mare energie spirituală, iar aici, turiștii mediteaăa adesea și urmează programe de detox.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…