Monica Cismaru ∙ July 22, 2022 ∙ 3 min read

La nici o săptămână de la căsătoria lor fulger din Las Vegas, Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) și-au luat zborul spre luna de miere. Locul ales de proaspeții însurăței este cel mai romantic oraș din lume, Paris.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut apariția la Paris, la nici o săptămână de la nunta din Vegas. În luna de miere îi însoțesc cele două fiice ale lui Ben Affleck – Violet, de 16 ani, și Seraphina, de 13 ani, a căror mamă este actrița Jennifer Garner, dar și Emme, fiica lui JLo.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au aterziat cu un avion privat pe aeroprotul Le Bourget. Locul ales de cele două vedete pentru cina pariziană a fost Le Matignon, un spațiu exclusivist, care joacă rolul de restaurant și de club, aflat în apropiere de Champs-Élysées.

Localul este descris ca fiind ”un spațiu rafinat și modern”, în care clienții își pot petrece timpul de dimineață pana seara- aici se poate lua micul dejun pe tarasă, prânzul sau o cină la lumina lumânărilor. Dupa ora 23.00, Le Matignon se transformă în club și bar, unde se poate petrece și dansa până târziu în noapte. Cuplul a petrecut aici aproximativ două ore, după care s-au îndreptat înapoi spre hotel.

JLo și soțul ei, Ben Affleck, și-au făcut o apariție grandioasă la un restaurant, îmbrăcați la patru ace. Jennifer Lopez a purtat o rochie lungă, roșie, o creație Forte Forte, care costă aproximativ 650 de dolari sandale cu toc înalt și a avut părul prins într-un coc rebel, iar Ben Affleck s-a îmbrăcat într-un costum bleumarin, cu cămașă albă și cravată aurie. Înainte de a ieși în public, actorul a fost văzut la fereastra hotelului la care s-a cazat, pufăind dintr-o țigară.

Peste doar două zile, Jennifer Lopez va împlini 53 de ani și se pare că celebrările cu ocazia aniversării sunt împletite cu luna de miere.

jennifer lopez ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck la St. Tropez, în 2021

Apariția celor două vedete proaspăt căsătorite vine imediat după declarația preotului care a oficiat ceremonia de nuntă. Acesta a spus că dragostea dintre cei doi este veritabilă. ”Am oficiat până acum peste 10 000 de nunți și pot spune că mă pricep la cupluri – îmi dau seama imediat dacă e dragoste adevărată la mijloc sau nu”, a declarat Ryan Wolfe, care a adăugat:

”Dupa ce i-am văzut împreună, pot spune că relația dintre ei va dura 100%. Cred că sunt suflete-pereche și că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a mai spus oficiantul.

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…