Monica Cismaru ∙ July 22, 2022 ∙ 3 min read

La nici o săptămână de la căsătoria lor fulger din Las Vegas, Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) și-au luat zborul spre luna de miere. Locul ales de proaspeții însurăței este cel mai romantic oraș din lume, Paris.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut apariția la Paris, la nici o săptămână de la nunta din Vegas. În luna de miere îi însoțesc cele două fiice ale lui Ben Affleck – Violet, de 16 ani, și Seraphina, de 13 ani, a căror mamă este actrița Jennifer Garner, dar și Emme, fiica lui JLo.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au aterziat cu un avion privat pe aeroprotul Le Bourget. Locul ales de cele două vedete pentru cina pariziană a fost Le Matignon, un spațiu exclusivist, care joacă rolul de restaurant și de club, aflat în apropiere de Champs-Élysées.

Localul este descris ca fiind ”un spațiu rafinat și modern”, în care clienții își pot petrece timpul de dimineață pana seara- aici se poate lua micul dejun pe tarasă, prânzul sau o cină la lumina lumânărilor. Dupa ora 23.00, Le Matignon se transformă în club și bar, unde se poate petrece și dansa până târziu în noapte. Cuplul a petrecut aici aproximativ două ore, după care s-au îndreptat înapoi spre hotel.

JLo și soțul ei, Ben Affleck, și-au făcut o apariție grandioasă la un restaurant, îmbrăcați la patru ace. Jennifer Lopez a purtat o rochie lungă, roșie, o creație Forte Forte, care costă aproximativ 650 de dolari sandale cu toc înalt și a avut părul prins într-un coc rebel, iar Ben Affleck s-a îmbrăcat într-un costum bleumarin, cu cămașă albă și cravată aurie. Înainte de a ieși în public, actorul a fost văzut la fereastra hotelului la care s-a cazat, pufăind dintr-o țigară.

Peste doar două zile, Jennifer Lopez va împlini 53 de ani și se pare că celebrările cu ocazia aniversării sunt împletite cu luna de miere.

jennifer lopez ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck la St. Tropez, în 2021

Apariția celor două vedete proaspăt căsătorite vine imediat după declarația preotului care a oficiat ceremonia de nuntă. Acesta a spus că dragostea dintre cei doi este veritabilă. ”Am oficiat până acum peste 10 000 de nunți și pot spune că mă pricep la cupluri – îmi dau seama imediat dacă e dragoste adevărată la mijloc sau nu”, a declarat Ryan Wolfe, care a adăugat:

”Dupa ce i-am văzut împreună, pot spune că relația dintre ei va dura 100%. Cred că sunt suflete-pereche și că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a mai spus oficiantul.

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…