Monica Cismaru ∙ June 14, 2022 ∙ 3 min read

Jennifer Lopez (52 de ani) povestește în documentarul despre viața ei, difuzat de Netflix, intitulat Halftime, că, la un moment dat, a vrut să renunțe la cariera ei artistică din cauza vorbelor răutăcioase adresate siluetei ei voluptoase.

jlo

Odată cu creșterea în popularitate și în notorietate, Jennifer Lopez se destăinuie că a cunoscut și reversul medaliei, și anume criticile la adresa formelor ei generoase. Detractorii și vorbele lor dure aproape că au făcut-o pe Jennifer Lopez să renunțe la showbiz, chiar dacă succesul înregistrat de ea era de neegalat pentru o vedetă latino. Jennifer Lopez a fost prima actriță cu origini latino care a câștigat peste un milion de dolari onorariu pentru un film – Selena (1997).

jlo

”A fost o vreme în care mi-am zis că o să renunț la tot. A trebuit să-mi dau seama cine sunt cu adevărat și să cred în acel lucru și în nimic altceva, povestește JLo. Cu o siluetă care ieșea din normele vremii- și anume formele androgine ale anilor 90-2000, actrița și cântăreața a dat lovitura cu rolul Selenei, vedeta latino care a fost asasinată când se afla pe culmile succesului. ”Când am intrat eu în branșă, standardul de frumusețe era să fii înaltă, blondă, slabă, fără forme. Am crescut având în jur femei cu forme, deci n-am avut niciodată de ce să-mi fie rușine. A fost greu când oamenii făceau glume la adresa mea, parcă eram sacul lor de box. Am fost foarte afectată, mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată”, se destăinuie artista. În documentarul Halftime apare și logodnicul lui Jennifer Lopez, Ben Affleck, care abordează, la rândul său, subiectul sensibil. ”Am întrebat-o odată dacă o deranjează și mi-a răspuns: Sunt latina, sunt femeie, mă aștept la așa ceva”.

J Lo abordează și subiectul divorțului de Marc Anthony și vorbește despre felul în care s-a descurcat atât cu cariera cât și cu îngrijirea celor doi copii, ca mamă singură.

”Ca artist, m-am pierdut puțin pe mine însămi când încercam să-mi clădesc viața perfectă, iar când gemenii mei veau trei ani, am divorțat și m-am trezit singură cu doi copii. La 42 de ani, ofertele de roluri nu curgeau pentru mine și, când m-am întors la muncă, am simțit că nu mai știu în ce stau puterea și valoarea mea”.

Jenifer Lopez vorbește, de asemenea, și despre dezamăgirea mai recentă, cunoscută odată cu omiterea ei din cărțile Premiilor Oscar pentru filmul regizat de ea – Hustlers. Jennifer Lopez credea că o să câștige primul ei Oscar pentru rolul ei din film, dar producția nici măcar n-a fost luată în considerare la gala premiilor.

”Am visat la acest lucru, dar apoi m-am trezit și mi-am dat seama că a fost doar o iluzie”, menționează vedeta în documentarul despre viața ei.

Foto: Hepta, Netflix

Related Posts

8 filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc…

Cel de-al doilea episod #GataDeBusiness, cu Andreea Esca, este aici! 

Andreea Esca este din nou pregătită să îți spună o poveste. De data aceasta, o poveste reală despre…

Harry Styles lansează o colecție de haine alături de Gucci

Harry Styles, unul dintre cei mai de succes cântăreți la ora actuală, lansează o colecție de haine alături…

Cum arată cea mai recentă achiziție imobiliară făcută de Nicole Kidman în Sydney

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița…

Lectura de vacanță – Ce cărți citesc vedetele?

Timpul trece altfel în vacanță. Frumusețea după-amiezelor leneșe de vară nu este întrecută decât de timpul petrecut citind…

Casa noastră/ Utama câștigă Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

Câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 25…

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…