La scurt timp după logodna ei cu Ben Affleck, Jennifer Lopez face încă un pas înainte și anunță lansarea unui documentar despre viața ei pe Netflix, intitulat ”Halftime”.

Producția care va patrunde în culisele vieții vedetei va avea premiera pe 8 iunie, în cadrul Festivalului de Film Tribeca. ”Halftime”, documentarul despre viața lui Jennifer Lopez, va fi difuzat pe platforma de streaming după 14 iunie.

jennifer lopez halftime

Documentarul lui JLo va deschide festivalul de film, iar în cadrul producției vor fi prezentate momente importante din viața actriței și cântăreței, precum reprezentația ei din 2020, de la  Superbowl Halftime Show , dar și apariția ei din cadrul ceremoniei de inaugurare a președintelui Biden, din 2021. Pe lângă aspectele importante din cariera ei prezentate în film, Jennifer Lopez lasă publicul să tragă cu ochiul și către latura personală a vieții ei, iar vedeta vorbește de statutul de mamă, de model pentru fanii ei și de importanța de a fi artist latino.

Jennifer Lopez, care va împlini 53 de ani în iulie, spune că acesta este doar începutul și că are planuri mari pentru următoarea perioadă, iar faptul că a depășit jumătate de secol nu face decât s-o motiveze să întreprindă și mai multe lucruri decât a făcut până acum.

Foto: Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts