Monica Cismaru ∙ March 16, 2022 ∙ 2 min read
Jennifer Lopez știe cum să se mențină în centrul atenției. Vedeta apare în ipostaze incitante în cea mai nouă campanie Dolce & Gabbana, alături de celebrul model britanic David Gandy.

Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani își pune în evidență fizicul atletic cu piese de lenjerie intimă sumară și pozează seducător. Ținuta lui Jennifer Lopez este accesorizată cu bijuterii din perle și aur și cu ochelari care îi dau un aer sexy. Campania publicitară este concepută pentru linia de ochelari de soare și de vedere D&G– care conține piese cu rame sofisticate, în forma de cat-eye, oversized sau aviator – inspirate din estetica anilor 2000.

Cuplul format din Jennifer Lopez și David Gandy în campania D&G aduce o notă de senzualitate fără vârstă, potrivit comunicatului de presă, care adaugă că cei doi au fost aleși deoarece întruchipează perfect ”lumea Dolce & Gabbana”.

Campania este înnobilată de prezența extraordinară a starului pop și a actriței Jennifer Lopez, care își pune în evidență personalitatea puternică și limbajul ei artistic unic. Alături de ea, David Gandy, modelul britanic recunoscut în lumea întreagă ca fiind una dintre figurile iconice ale brandului Dolce & Gabbana, redă perfect eleganța și stilul brandului”, mai transmite casa de modă.

jennifer lopez david gandy

În prezent, Jennifer Lopez se află în Spania, în Gran Canaria, unde filmează pentru producția thriller The Mother, în care mai joacă Gael García Bernal și Joseph Fiennes.

Alături de ea la filmări se află și iubitul ei, Ben Affleck, cu care a reluat legătura romantică în urmă cu un an. Recent, vedeta a lansat și o variantă mai lentă a piesei Marry Me, care beneficiază și de un videoclip în care apare în ipostaze tandre alături de Ben Affleck. Piesa face parte de pe coloana sonoră a comediei romantice lansate în urmă cu o lună, în care joacă alături de Owen Wilson.

Foto: Instagram

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…