Monica Cismaru ∙ March 16, 2022 ∙ 2 min read
Jennifer Lopez știe cum să se mențină în centrul atenției. Vedeta apare în ipostaze incitante în cea mai nouă campanie Dolce & Gabbana, alături de celebrul model britanic David Gandy.

Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani își pune în evidență fizicul atletic cu piese de lenjerie intimă sumară și pozează seducător. Ținuta lui Jennifer Lopez este accesorizată cu bijuterii din perle și aur și cu ochelari care îi dau un aer sexy. Campania publicitară este concepută pentru linia de ochelari de soare și de vedere D&G– care conține piese cu rame sofisticate, în forma de cat-eye, oversized sau aviator – inspirate din estetica anilor 2000.

Cuplul format din Jennifer Lopez și David Gandy în campania D&G aduce o notă de senzualitate fără vârstă, potrivit comunicatului de presă, care adaugă că cei doi au fost aleși deoarece întruchipează perfect ”lumea Dolce & Gabbana”.

Campania este înnobilată de prezența extraordinară a starului pop și a actriței Jennifer Lopez, care își pune în evidență personalitatea puternică și limbajul ei artistic unic. Alături de ea, David Gandy, modelul britanic recunoscut în lumea întreagă ca fiind una dintre figurile iconice ale brandului Dolce & Gabbana, redă perfect eleganța și stilul brandului”, mai transmite casa de modă.

jennifer lopez david gandy

În prezent, Jennifer Lopez se află în Spania, în Gran Canaria, unde filmează pentru producția thriller The Mother, în care mai joacă Gael García Bernal și Joseph Fiennes.

Alături de ea la filmări se află și iubitul ei, Ben Affleck, cu care a reluat legătura romantică în urmă cu un an. Recent, vedeta a lansat și o variantă mai lentă a piesei Marry Me, care beneficiază și de un videoclip în care apare în ipostaze tandre alături de Ben Affleck. Piesa face parte de pe coloana sonoră a comediei romantice lansate în urmă cu o lună, în care joacă alături de Owen Wilson.

Foto: Instagram

Related Posts

La aniversarea de 25 de ani, „Titanic” este din nou în cinematografe, remasterizat, disponibil în format 3D HFR

Acum 25 de ani, scriitorul și regizorul James Cameron, câștigător al Premiului Oscar, a schimbat cursul istoriei odată…

Managerii viitorului sunt, deja, aici?

În contextul post-pandemie, al instabilității economice și politice, se conturează tot mai clar o nouă generație de lideri…

Marion Cotillard și Meryl Streep, într-un serial apocaliptic despre schimbările climatice

Două mari actrițe, una din cinematografia europeană și cealaltă din cinematografia americană, se întâlnesc pentru prima dată într-un…

15 cărți pe care trebuie să le citești într-o viață

”Citim ca să știm că nu suntem singuri”, spunea autorul britanic C.S. Lewis, iar J.K. Rawling, autoare contemporană…

Dolly Parton: ”Înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului”

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a…

Nadia Comăneci, la gala Gold Meets Golden, în Beverly Hills

Gimnasta de zece, Nadia Comăneci, a luat parte zilele acestea la cea de-a zecea ediție a evenimentului Gold…

Nicole Kidman, în adaptarea unui roman horror de Leïla Slimani

Nicole Kidman acceptă proiect după proiect și cea mai recentă provocare profesională este interpretarea rolului principal într-o adaptare…

Ce decizie a luat Kate Middleton

Kate Middleton şi-a lansat, zilele acestea, propriul cont de Instagram. Prinţesa de Wales dedică acest proiect unei cauze…

Recorduri doborâte la Grammy Awards 2023. Care au fost aparițiile serii

Cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc duminică seara la Crypto.com Arena din Los Angeles,…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne rezervă astrele pentru această perioadă. Iată cum…