Monica Cismaru ∙ July 21, 2021 ∙ 2 min read

ben affleck jennifer lopez

După ce au reînnodat relația în luna mai a acestui an, după 20 de ani de la despărțire, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu mai vor să piardă timpul și intenționează să se mute împreună.

Jennifer Lopez a fost văzută recent supervizând lucrările unei case din Bel Air, după ce a fost fotografiată împreună cu Ben Affleck vizitând proprietăți imobiliare în valoare de zeci de milioane de dolari.

JLo construiește o casă în cartierul exclusivist din Los Angeles și nu se sfiește să urce pe schele pentru a observa îndeaproape evoluția lucrărilor, potrivit imaginilor suprinse de paparazzi.

ben affleck jennifer lopez

Artista locuiește în prezent tot în Bel Air, alături de cei doi copii, gemenii Max și Emme, și vrea să se relocheze într-o nouă locuință alături de iubitul ei, care are la rândul său trei copii cu fosta lui soție, actrița Jennifer Garner. Noul cămin al cuplului Bennifer va trebui să adăpostească, la un moment dat, familiile extinse ale celor două vedete.

Ben și Jen au cercetat proprietățile imobiliare aflate în prezent pe piața din Los Angeles pentru a găsi locuința ideală și se pare că le-a atras atenția o vilă în valoare de 65 de milioane de dolari, situată în zona cunoscută drept Billionaires Row, din Holmby Hills. Casa dispune de un teren imens și are opt dormitoare și 12 băi.

ben affleck jennifer lopez

O sursă din apropierea celor doi, citată de Daily Mail, a declarat: ”N-ar surprinde pe nimeni dacă s-ar muta în aceeași casă, își petrec tot timpul împreună, asta e o prioritate pentru ei. JLo s-a reîndrăgostit de Ben nebunește, mai ales că acesta are cariera lui înfloritoare, de sine stătătoare și nu are nevoie de ea pentru a avea succes.”

Ben și Jen trebuiau să se căsătorească în 2003, dar au anulat nunta și s-au despărțit din cauza presiunii media multe prea mari, care apăsa asupra lor. Cel care a fost cel mai afectat de atenția excesivă acordată cuplului a fost Ben, care a părăsit-o pe JLo atunci. ”Acum, ambii sunt mai maturi și au învățat din propriile lor greșeli”, adaugă sursele.

Recent, Jennifer Lopez, care va împlini 52 de ani pe 24 iulie, a apărut în cadrul unui show matinal de televiziune și a evitat elegant să răspundă întrebărilor legate de relația ei cu Ben Affleck.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…