JLo, sexy în costum de baie, pe plaja din Miami

jlo costum de baie

Ca toate vedetele care se respectă, și JLo și-a luat o binemeritată vacanță la început de an și se relaxează pe plaja din Miami, de unde a publicat un filmuleț în costum de baie.

JLo (51 de ani) poartă un caftan Versace personalizat și un costum de baie minuscul, roșu, din două piese, și comentează pe marginea imaginilor: Monday motivation – Motivația de luni.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a încheiat un an plin, în ciuda pandemiei. Vedeta a avut parte de numeroase proiecte profesionale de succes, iar acum se pregătește de lansarea primei ei linii de cosmetice de îngrijre a pielii, JLo Beauty.

Tot pe contul ei de Instargram, vedeta a publicat și o fotografie de la antrenamentele ei zilnice, secretul siluetei ei tonifiate.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

În noaptea dintre ani, JLo a susținut un spectacol în Times Square, din New York, difuzat de postul tv ABC, iar vedeta s-a filmat când s-a întors acasă și și-a sters machiajul puternic pentru scenă, iar apoi a făcut o demostrație de îngrijire cu ajutorul produselor ei și a ridicat în slăvi un serum de luminozitate, despre care a spus că oferă mai multă strălucire decât machiajul profesional.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

În urmă cu câteva săptămâni, Jennifer Lopez afirma cu mâna pe inimă că nu și-a făcut nicio operație estetică, iar secretul aspectului ei fără de cusur este uleiul de măsline, ingredientul principal din linia ei de creme și de loțiuni.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle