Ben Affleck și Jennifer Lopez reînnoadă relația amoroasă după 17 ani

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez (51 de ani) n-a așteptat prea mult să-și vindece rănile după despărțirea de Alex Rodriguez, logodnicul ei din ultimii doi ani, și deja a reînnodat relația cu fostul ei iubit, Ben Affleck (48 de ani), la 17 ani de la despărțirea lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, botezați de presă Bennifer, au fost văzuți zilele acestea împreună în statul Montana, într-o stațiune de schi exclusivistă, Big Sky, unde, cel mai probabil, au petrecut un sejur romantic.

Aceasta este cea de-a doua lor întâlnire în mai mai puțin de două săptămâni – prima dată, cei doi și-au dat întâlnire, potrivit surselor citate de Daily Mail, la reședința artistei din Los Angeles și au participat la un eveniment organizat de Prințul Harry și de Meghan Markle. Aceleași surse susțin că Jen și Ben sunt doar prieteni, dar e greu de crezut că cele două vedete se rezumă doar la o relație amicala, mai ales că amândoi sunt singuri, după ce au ieșit din relații de lungă durată.

jennifer lopez ben affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez au zburat în Montana cu un avion privat și s-au cazat la vila actorului din stațiune, locul în care acesta și-a petrecut mai multe vacanțe alături de fosta lui soție, Jennifer Garner, și de cei trei copii ai lor – Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani. Locul în care Ben și Jennifer au petrecut o săptămână împreună e frecventat de multe celebrități, printre care Bill Gates sau Justin Timberlake.

Bennifer s-au logodit în 2002, dar în 2003 și-au amânat nunta și s-au despărțit oficial în 2004.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle