Monica Cismaru ∙ July 18, 2022 ∙ 4 min read

Nu e nicio surpriză că Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) s-au căsătorit. Cele două vedete au devenit soț și soție (în sfârșit) sâmbătă seara, în Las Vegas, într-o ceremonie-fulger, desfășurată la Little White Wedding, dar fără un Elvis maestru de ceremonii.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stat la rând cu oamenii obișnuiți pentru a depune jurămintele și pentru a deveni dl și dna Affleck. Amănuntele nunții au fost împărtășite la scurt timp de însăși mireasa, care a publicat și câteva fotografii de la pregătirile de căsătorie și de la nunta cu logodnicul ei dintotdeauna.

De fapt, proaspăta doamnă Affleck a trasmis un mesaj prin newsletterul ei, On the Jlo, în care a scris cuvinte emoționante despre nunta ei cu Ben Affleck, cu care a reluat relația la 20 de ani de la despărțire. Cei doi au mai fost în pragul unei nunți atunci, dar s-au despărțit înainte să facă pasul și fiecare s-a căsătorit și a avut copii cu altcineva: JLo cu Marc Antony, iar Ben Affleck cu Jennifer Garner.

jlo ben affleck nunta

Pentru căsătoria din Las Vegas, Jennifer Lopez a purtat o rochie de dantelă, lungă, tip sirena, o creație Zuhair Murad, și un voal asortat, dar s-a fotografiat și într-o altă ținută, mai austeră, despre care a scris că provine dintr-un film mai vechi. Mirele a purtat un smoking cu sacou alb. Mireasa nu numai că postat înregistrări de la pregătirile de nuntă, dar și de după noaptea nunții- ea a împărtășit o fotografie în care nu poartă machiaj și se află în așternuturi.

”Ne-am căsătorit. Dragostea e minunată. Dragostea e generoasă. Și se pare că dragostea are răbdare. 20 de ani de răbdare. Este exact ce ne-am dorit. Azi-noapte am zburat spre Las Vegas, am stat la rând pentru a obține actele de căsătorie alături de alte patru cupluri care veniseră pentru același lucru în capitala mondială a nunților. De-abia am reușit să ajungem la capelă la miezul nopții. Au fost amabili și au mai ținut deschis câteva minute, ne-au lăsat să ne fotografiem într-un Cadillac decapotabil folosit de Regele insusi (daca am fi vrut să apară și el, trebuia să plătim în plus și oricum el dormea). Ne-am citit propriile jurăminte în capelă și ne-am oferit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții. A fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-o puteam imagina. Una la care am visat de mult timp și care a devenit realitate după mult, mult timp”, a transmis proaspăta doamnă Affleck, care a luat numele soțului ei.

jennifer lopez

”Când dragostea e adevărată, singurul lucru care conteazăîntr-o căsătorie e promisiunea noastră de a ne iubi, de a ne păsa unul de altul, de a avea răbdare, de a fi buni. Avem asta și mult mai mult. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră. Mulțumim capelei Little White Wedding că m-a lăsat să folosesc camera de serviciu ca să mă schimb, în timp ce Ben s-a schimbat în toaleta bărbaților. E mult adevăr în spusele: N-ai nevoie decât de dragoste. Suntem recunoscători ca avem parte de multă dragoste, ca avem o nouă familie cu cinci copii și o viață pe care de-abia așteptam s-o clădim împreună”, a adăugat mireasa, care s-a semnat Doamna Jennifer Lynn Affleck.

Alături de cei doi miri, la nuntă, au fost și copiii lor, proveniți din mariajele anterioare.

Foto: Instagram

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…