garderoba meghan markle new york 2021

Meghan Markle a atras din noua toată atenția asupra sa în timpul excursiei întreprinse la New York alături de soțul ei, Prințul Harry. Presa britanică notează că garderoba purtată de Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în cele trei zile petrecute la New York, valorează aproape 100 000 de dolari.

Gurile rele s-au grăbit să remarce în primul rând că Meghan Markle a afișat o opulență nejustificată și nesusținută de cauzele in care e implicată și că hainele purtate în diversele ocazii în care a ieșit în public cereau ținute mai modeste și nicidecum haine de designer și bijuterii de zeci de mii de dolari, mai ales în contextul vizitei făcute la o școală modestă din Harlem, destinată copiilor defavorizați; acolo, Meghan a ieșit imediat în evidență în mod negativ cu un costum vișiniu, scump; Ducesa le-a citit copiilor din cartea sa, The Bench, un alt moment nepotrivit de a petrece timp cu școlarii, scrie presa britanică, principala voce critică la adresa Ducilor de Sussex, Meghan și Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Vallez (@sophieandlili)

Meghan a fost încărcată de branduri de lux cu fiecare apariție de-ale sale – de la ceasul ei Cartier Tank de aproximativ 12 000 de dolari – moștenire de la Prințesa Diana, la hainele de designer, al căror preț pornea de la câteva mii de dolari/piesă. Meghan a îmbrăcat ținute semnate de case de modă precumValentino, Loro Piana, Max Mara sau Emporio Armani.

Pentru prima zi de vizită de la New York, când Meghan și Harry s-au întâlnit cu primarul metropolei, Bill de Blasio, și au vizitat 9/11 Memorial & Museum, locul în care s-au aflat turnurile gemene, Meghan a îmbrăcat o haină belumarin Emporio Armani de 1 872 de dolari, pantaloni de 889 de dolari și pantofi stiletto Aquazzura, brandul ei preferat, în valoare de 615 dolari. Total: 3 374 dolari.

garderoba meghan markle new york 2021

Pentru vizita de la sediul ONU, Meghan a purtat o haină Max Mara camel, de 4 377 de dolari, o fustă creion Roland Mouret, de 561 de dolari și o geantă Valextra Iside de 3 421 de dolari, iar ca accesorii – ochelari de soare Valentino de 184 de dolari. Total: 6 544 dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLAMOUR Germany (@glamourgermany)

Pentru vizita de la școala PS 123 Mahalia Jackson din Harlem, Meghan a purtat o ținută colorată, vișinie, formată dintr-o haină de cașmir Loro Piana, pantaloni asortați de 1 685 de dolari și pantofi cu toc Manolo Blahnik de 581 de dolari. Ca accesorii, a folosit o brățară Cartier Love de 6 900 de dolari și o curea Loro Piana de 775 de dolari. Total: 15 788 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@__bloglifestyle__)

Pentru cea de-a doua vizită la sediul ONU, Meghan a purtat un costum bej, format dintr-o haină Max Mara și pantaloni de lână; accesorii: brățara și ceasul Cartier. Total: 17 478 de dolari.

Cu ocazia concertului la care au jucat rol de gazde – Global Citizen Live, în care au atras atenția asupra măsurilor necesare pentru stoparea pandemiei, Meghan a îmbrăcat o rochie albă, cu broderie, creație Valentino, în valoare de 4 500 de dolari, cercei Cartier de 16 500 de dolari, ceasul Cartier de 12 000 de dolari și brățara Cartier Love, de 6 900 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LK and Rossy (@lkandrossy)

Related Posts