Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

meghan harry parinti

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au devenit pentru a doua oară părinți vineri, 4 iunie, când s-a născut fiica lor, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, la maternitatea din Santa Barbara, la ora locală 11.40.

Bebelușul a avut la nașstere 3,3 kilograme și atât fetița, cât și mama se simt bine, au anunțat reprezentanții Ducilor de Sussex, care au așteptat două zile până să facă anunțul venirii pe lume al bebelușului.

Fiica lui Meghan și a lui Harry a fost botezată în cinstea Reginei Elizabeta a II-a, cu numele ei de alint, dar și în memoria bunicii ei paterne, Prințesa Diana. Lilibet era porecla de alint a Reginei în copilărie, când acasta nu-și putea pronunța corect numele. Regina a fost anunțată înainte de intențiile legate de numele fetiței, precizează aceiași reprezentanți ai Ducilor de Sussex, care au mai anunțat că Meghan și Harry intră într-un concediu pe timp nelimitat, pentru a se dedica celor doi copii, Lilibet și Archie (2 ani). Casa Regală Britanică a emis un comunicat prin care își arată încântarea față de vestea nașterii lui Lilibet, iar Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton au transmis, la rândul lor, că sunt foarte bucuroși să afle de venirea pe lume a lui Lilibet și le transmit proaspeților părinți numai bine.

meghan harry

Jurnalistul Omid Scobie, un apropiat de-al lui Meghan Markle, a spus că, de data aceasta, Ducii de Sussex nu vor mai împărtăși fotografia cu fetița lor imediat după naștere, cum s-a întâmplat în cazul lui Archie, iar cei care vor să trimită cadouri în cinstea nașterii ei, să le direcționeze către organizațiile de caritate dedicate femeilor și tinerelor vulnerabile.

Lilibet Diana este cel de-al 11-lea nepot al Reginei Elizabeta și primul descendent la Familiei Regale Britanie născut în afara granițelor.

Categorii Lifestyle