Meghan Markle a scris o carte pentru copii, inspirată de fiul ei, Archie, și de Prințul Harry

meghan markle the bench archie

Meghan Markle va publica pe 8 iunie prima ei carte, un volum pentru copii, intitulat The Bench (Banca), pe care scris-o inspirată fiind de băiețelul ei în vârstă de doi ani, Archie, și de Prințul Harry. Anunțul lansării vine cu doar două zile înainte de aniversarea lui Archie, de pe 6 mai.

Cartea se bazează pe legătura specială dintre tată și fiu și va fi un volum ilustrat, spus din perspectiva mamei.

Potrivit editurii Random House Children’s Books, Ducesa de Sussex a scris o poveste despre relația dintre tați și fii și reamintește de multiplele feluri în care dragostea se poate manifesta în familia modernă.

meghan markle the bench

Cartea evocă o căldură, o conexiune și compasiune și le oferă cititorilor o perspectivă asupra diverselor legături dintre tați și fii – e un moment de pace și de reflecție, de încredere, de descoperire și de învățare și confort”, îți prezintă editura noua lansare.

the bench

meghan markle the bench

Meghan Markle a declarat că povestea redată în The Bench a început ca un poem pe care i l-a dedicat Prințului Harry de Ziua Tatălui, în 2019, după nașterea lui Archie. ”The Bench a început ca un poem pe care I l-am scris soțului meu de Ziua Tatălui, la o lună după nașterea lui Archie. Acel poem s-a transformat în această poveste, iar ilustratorul Christian Robinson a imaginat desene în acuarelă care să redea căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii, în toate aspectele vieții. Reprezentarea în imagini a fost foarte importantă pentru mine și am lucrat îndeaproape cu Christian pentru a putea reda cât mai bine această relație prin imagini.” Meghan Markle a adăugat că spera ca povestea să rezoneze cu fiecare familie.

Pe lângă cartea în format tipărit, Meghan a înregistrat și versiunea de audiobook, care va fi lansată în Marea Britanie și în SUA.

Foto: Hepta, Penguin Random House

Categorii Lifestyle