Lungmetrajul „Spencer”, regizat de Pablo Larraín, cu Kristen Stewart în rolul prinţesei Diana, va avea premiera mondială în competiţia Festivalului de Film de la Veneţia, scrie Variety.

Scris de Steven Knight, creatorul „Peaky Blinders”, filmul se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală pe proprietatea de la Sandringham, în Norfolk. Atunci a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles.

Filmul în care Kristen Stewart intră în rolul Prințesei Diana a fost filmat în Marea Britanie și în Germania, iar producția va fi prezentată anul acesta la Festivalul de Film de la Veneția.

”Spencer este o incursiune emoțională într-un moment de cotitură din viața Dianei. Este o autoevaluare a propriei ei persoane, iar titlul filmului, Spencer (numele de familie de dinainte de căsătorie ale Dianei) exact la asta se referă. Este un efort de reîntoarcere la sine”, a povestit Kristen Stewart despre felul în care încearcă să-și înțeleagă personajul.

Stewart joacă împreună cu Jack Farthing („Poldark”), care interpretează rolul prinţului Charles, iar din distribuţie mai fac parte Timothy Spall („Mr. Turner”), Sally Hawkins („The Shape of Water”) şi Sean Harris („Mission: Impossible – Fallout”).

În 2022, se împlinesc 25 de ani de la decesul prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, într-un accident de maşină în Paris.

Related Posts