Nepoatele gemene ale Prințesei Diana vorbesc în premieră despre mătușa lor

nepoatele printese diana lady amelia eliza spencer

Nepoatele gemene ale Dianei, fiicele fratelui prințesei, Charles Spencer, apar împreună pe coperta publicației britanice Tatler și vorbesc în premieră despre mătușa lor. Lady Eliza și Lady Amelia Spencer au 28 de ani și sunt fiicele cele mici ale contelui Charles Spencer și ale fostului model Victoria Aitken.

Cele două mai au o soră mai mare, Lady Kitty Spencer, care este la rândul ei un celebru model, și încă doi frați, Louis și Samuel.

Mătușa noastră era foarte afectuoasă, ne trata ca o mamă și era foarte iubitoare. Noi am crescut în Africa de Sud si n-am aflat decât atunci când am crescut ce impact a avut Prințesa Diana asupra oamenilor, cât e importantă era. Ea întotdeauna a încercat să păstreze o legatură cu noi și avea talentul de a se apropia imediat de copii; încerca să ne protejeze mereu”, povestește Lady Eliza Spencer.

nepoatele printese diana lady amelia eliza spencer

Când eram mici, noi nu înțtelegeam ce înseamnă să fii prințesă, nu știam ce face Diana și, când a murit, am resimțit greaua pierdere a familiei, a tatălui nostru. De-abia când am mai crescut am înțeles însemnătatea dispariției ei, a fost o pierdere nu numai pentru familie, ci pentru întreaga lume”, adaugă Lady Eliza.

nepoatele printese diana lady amelia eliza spencer

kitty spencer victoria aitken

Lady Kitty Spencer (stânga) și mama ei, Victoria Aitken, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle 

Cele două gemene, Amelia și Eliza, au amintiri plăcute și despre reședinta de la Althorp, locul în care trăiește Contele Charles Spencer și în care e înmormântată Prințesa Diana. E un loc minunat, acolo ne-am petrceut primii trei de ani de viață și e ca a doua noastră casă”, mai spune Eliza.

Lady Amelia se va căsători dupa 11 ani de relație cu iubitul ei, Greg Mallett, iar nunta ar putea să aibă loc chiar pe domeniul de la Althorp.

Foto: Tatler/ Luc Braquet

Categorii Lifestyle