Cum arată Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana

printesa diana kristen stewart spencer

Kristen Stewart o va interpreta pe Diana într-o producție care se va concentra pe momentul în care prințesa a decis să divorțeze de Prințul Charles, la începutul anilor ’90, și să renunțe definitiv la posibilitatea de a deveni regină într-o bună zi. Asemănarea dintre Kristen Stewart și Prințesa Diana este izbitoare. 

Filmul în care Kristen Stewart intră în rolul Prințesei Diana se intitulează ”Spencer”, este regizat de Pablo Larraín și se concentrează pe o perioadă de trei zile, în preajma ultimului Crăciun petrecut de Diana în calitate de Prințesă, iar acțiunea are loc pe domeniul de la Sandringham. Filmările au început deja luna aceasta, iar scenariul este scris de Steven Knight, creatorul serialului de succes Peaky Blinders. Filmările au loc în Marea Britanie și în Germania, iar producția ”Spencer” este programată spre lansare în toamna acestui an. Anul viitor, se împlinesc 25 de ani de la moartea Prințesei Diana, în tragicul accident de la Paris.

printesa diana kristen stewart spencer

”Spencer este o incursiune emoțională într-un moment de cotitură din viața Dianei. Este o autoevaluare a propriei ei persoane, iar titlul filmului, Spencer (numele de familie de dinainte de căsătorie ale Dianei) exact la asta se referă. Este un efort de reîntoarcere la sine”, a povestit Kristen Stewart despre felul în care încearcă să-și înțeleagă personajul.

printesa diana kristen stewart spencer

Prima fotografie care ne lasă să tragem cu ochiul la felul în care Stewart o interpretează pe Prințesa Diana arată o asemănare izbitoare între cele două, un prim semn că acest film se anunță a fi unul reușit.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle