Monica Cismaru ∙ June 10, 2020 ∙ 2 min read

Sofia Vergara și Joe Manganiello

Cuplul de actori Sofia Vergara și Joe Manganiello au alocat 26 de milioane de dolari pentru o locuință nouă – o vilă în stil toscan amplasată în Beverly Park, Los Angeles.

Sofia Vergara (47 de ani) și Joe Manganiello (43 de ani) s-au mutat în cea mai bogată zonă a Los Angelesului, Beverly Park, în noua lor vilă dotată cu teren de tenis, piscină, home cinema și două case de oaspeți.

Conacul în stil toscan a fost construit în 1999 și dispune de șase dormitoare, zece băi și are o suprafață de 1600 de metri pătrați construiți și aproape un hectar de teren împrejur.

Noua locuință a cuplului Vergara-Manganiello va asigura toată discreția dorită, deorece se află într-o comunitate închisă în zona deluroasă a Los Angelesului. Printre vecinii cuplului de actori se află vedete precum Sylvester Stallone, Mark Wahlberg, Denzel Washington sau Eddie Murphy.

Achiziția a fost una avantajoasă pentru noi proprietari, care au reușit să scadă prețul inițial de vânzare cu patru milioane de dolari. Casa a fost scoasă la vânzare de miliardara Diana Chen, care tot a reușit să scoată un profit de trei milioane de dolari la vânzarea casei.

Arhitectura și grădinile sunt amenajate în stil italian, iar curtea abundă de măslini, de pajiști cu gazon tuns la perfecție și fântâni arteziene, iar terasa casei este sprijinită pe coloane de marmură și e decorata cu candelabre impunătoare. Finisajele casei sunt, cum altfel, decât de cea mai înaltă calitate, cu podele de marmură, scări și galerii ample. Livingul are o zonă de luat masa care poate găzdui 12 persoane, iar sufrageria are uși de sticlă către curte, un bar Art Deco și un cămin. Home cinema-ul casei este conceput pentru 12 spectatori, iar sala de sport este dotată precum una profesionistă.

Printre foștii proprietari ai casei se numără fostul jucător de baseball Barry Bonds, care a renovat din temelii proprietatea în timpul în care a locuit acolo, între 2002 și 2014. În prezent, Sofia Vergara și Joe Manganiello locuiesc tot într-o proprietate în stil toscan, situată în aporpierea noii achiziții, pe care ar fi cumpărat-o în 2014 pentru 10,6 milioane de dolari.

Sofia Vergara s-a numărat anul trecut printre cel mai bine plătite actrițe dintr-un serial tv, mulțumită rolului ei din Modern Family. Cvadrupla nominalizată la Globurile de Aur a câștigat câte 500 000 de dolari pe episod.

 

Foto: Hepta, Realtor.com

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…