Cum arată prima casă în care Kylie Jenner a locuit pe cont propriu

casa kylie jenner

Mai multe imagini cu prima ”locuință de adult”deținută de Kylie Jenner (22 de ani) a ieșit din nou pe piață, la prețul de 3,6 milioane de dolari.

Cea mai tânără componentă a clanului Kardashian a cumpărat locuința din zona exclusivistă a Los Angelesului – Calabasas în 2015, pentru 2,7 milioane de dolari și a locuit acolo până în 2017, când a vândut-o pentru 3,15 milioane de dolari. În prezent, casa este din nou de vânzare, contra sumei de 3,6 milioane de dolari. Vila care i-a aparținut lui Kylie Jenner are 450 de metri pătrați, cinci dormitoare și șase bai.

casa kylie jenner

casa kylie jenner

casa kylie jenner

casa kylie jenner

Kylie Jenner a cumpărat și vândut de atunci mai multe proprietăți, iar în luna aprilie a acestui an, Kylie și-a cumpărat o nouă casă în Holmby Hills, de 1400 de metri pătrați, cu 36,5 milioane de dolari. Noua locuință are numeroase îmbunătățiri și dotări, printre care sală de sport, cinematograf, ecran de proiecție de exterior și game rooms, două case de oaspeți cu intrări separate și este locul în care Kylie și-a petrecut carantina alături de fiica ei, Stormi, și de prietena ei cea mai bună, Stassie Karanikolaou.

Recent, Kylie Jenner și-a pierdut statutul de cea mai tânără miliardară din lume, conform unei clasificari Forbes, din cauza stilului de viață extravagant, plin de cheltuieli majore. Se pare că vedeta a cheltuit în ultimul an peste 130 de milioane de dolari pe diverse achiziții costisitoare, printre care un avion privat estimat la 50-70 de milioane de dolari și pe mai multe proprietăți imobiliare – case și terenuri – în Los Angeles și în Palm Springs.

Foto: Hepta, www.theagencyre.com

Categorii Lifestyle