Cum arată dormitoarele vedetelor

dormitoare vedete

Pentru că acum ne petrecem timpul doar în casă, ne-am gândit să facem un raid prin dormitoarele vedetelor, să vedem cum arată universul lor intim și poate așa ne alegem cu surse de inspirație pentru a ne redecora sau reîmprospăta camerele în care dormim.

Angelina Jolie

Angelina Jolie deține o vilă în Hollywood Hills cu șase dormitoare, iar cel din imagine are deschidere chiar către terasă și către piscină, de unde se poate vedea o panoramă asupra Los Angelesului. Dormitorul e decorat în stil classic, cu elemente din lemn închis la culoare și are și șemineu care oferă un aer și mai intim camerei.

dormitor angelina jolie

Eva Longoria

Dormitorul matrimonial din casa Evei Longoria are, pe lângă pat, canapea și o zonă cu un bar, două bai, pentru el și pentru ea, și un dressing. Camera este decorată în culori deschise și oferă de la fereastră o priveliște asupra Beverly Hills-ului.

eva longria dormitor

Jennifer Lopez

Apartamentul duplex din New York al lui Jennifer Lopez are o grădină interioară din care se poate ajunge și din ormitorul care arată ca un budoar, cu mobilă confortabila, în culori neutre.

jennifer lopez dormitor

Cindy Crawford

Casa din Los Angeles a modelului are cinci dormitoare, iar cel ocupat de Cindy Crawford și de soțul ei, Rande Gerber, dispune de baie, de zonă de beauty, e mobilat cu piese din lemn natur și are pereți din sticlă către grădina interioară.

cindy crawford dormitor

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence are un apartament în New York, situat în Tribeca, în aceeași clădire în care mai locuiesc vedete precum Justin Timberlake și Jessica Biel sau Ryan Reynolds și Blake Lively. Dormitorul matrimonial e amenajat într-un stil modern, în culori neutre.

lennifer lawrence dormitor

Geri Halliwell

Componenta Spice Girls ne-a arătat pe Instagram un instantaneu din dormitorul ei. Patul king-size e sprijinit de un perete cu tapet artsy și are două noptiere din lemn închis la culoare, cu veioze cu abajur sferic.

Geri Halliwell bedroom

Novak Djokovic

Tenismenul deține o proprietate chiar pe plajă, în Miami, iar dormitorul are deschidere către ocean. Camera decorată în culori neutre a fost concepută de prestigioasa firmă de arhitectura franceză RDAI, cunoscută pentru colaborarea cu Hermès.

novak djokovic

Foto: Hepta, Trulia, TopTenRealEstateDeals.com, Instagram

Categorii Lifestyle