Cum arată casa din San Fernando Valley a surorilor Elle și Dakota Fanning

casa dakota elle fanning

Cele două surori, Elle și Dakota Fanning, ambele actrițe, au cumpărat casa din San Fernando Valley, Los Angeles, în urmă cu trei ani, pentru suma de 2,3 milioane de dolari.

Locuința Dakotei (26 de ani) și a lui Elle Fanning (22 de ani) este amenajată într-un stil elegant, clasic, luxos, dar fără să epateze și are șase dormitoare și șase băi. Clădirea are un singur etaj superior, iar interioarele îmbină arhitectura tradițională cu elemente moderne, reprezentate de boxele ascunse în plafon și de podelele din lemn dur. Un șemineu din marmură tronează în livingul spațios, în care culoarea dominanată este un bleu pastelat, iar tabloul este completat de o masă cu scaune albe.

Bucătăria este amenajată de asemenea în alb, cu o insulă imensă în mijloc și cu aparate electrocasnice performante. Lângă bucătărie este amenajată o zonă de luat masa și un încă un living. Livingul principal dă spre o terasă acoperită, cu acces la curtea din spate. La parter este un dormitor cu baie, rezervat personalului sau oaspeților, iar celelalte patru camere se află la etaj. Dormitorul matrimonial are șemineu, o terasă amplă și un dressing imens.

Casa e înconjurată de o grădină de trandafiri, iar curtea din spate este dotată cu un sistem de sunet integrat, special pentru exterior. La ieșirea din bucătărie se află o zonă amenajată special pentru mesele luate afară, cu grătar, piscină și un spa.

Dintre cele două surori Fanning, Dakota este cea interesată de investițiile imobiliare astfel că, anul trecut, actrița a cheltuit aproape 3 milioane de dolari pentru o casă asemănătoare situată într-una dintre zonele preferate ale celebrităților, Toluca Lake, din apropierea San Fernando Valley.

În prezent, surorile Elle și Dakota Fanning caută un cumpărător pentru casa serenă din San Fernando Valley, pe care vor s-o vândă pentru suma de 2,7 milioane de dolari.

Foto: Hepta, Dirt.com

Categorii Lifestyle