Monica Cismaru ∙ June 6, 2023 ∙ 3 min read

Surpriza verii vine din partea producătorilor serialului And Just Like That, continuarea legendarului Sex and the City. Aceștia au convins-o pe interpreta personajului Samantha, actrița Kim Cattrall, să revină în serialul care a consacrat-o.

Samantha Jones, ”devoratoarea de bărbați”, a ajuns la consens cu producătorii serialului să aibă o apariție meteorică în And Just Like That și a filmat scenele în secret, după ce a refuzat participarea în primul sezon din cauza tensiunilor pe care le avea cu colega ei de serial, Sarah Jessica Parker. Kim Cattrall va apărea într-un singur episod al sezonului doi And Just Like That, programat spre difuzare din data de 22 iunie 2023, pe platforma de streaming Max (fostul HBO Max).

and just like that

Apariția-surpriză a Samanthei în sezonul doi And Just Like That a fost condiționată de actriță. Kim Cattrall n-a vrut să filmeze alături de fostele ei colege de serial- Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis și nici să pună piciorul pe platourile de filmare ale producției, organizate în Queens, New York, unde era prezent și producătorul serialului, Michael Patrick King, scrie presa americană.

Kim a avut doar două condiții – unu: să nu joace alături de celelalte actrițe, și doi: să nu se întâlnească cu Michael Patrick King.

and just like that
Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis

Kim Cattrall a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje dintre cele patru și și-a urcat personajul, pe Samantha, la rang de artă, pentru care a câștigat chiar și un premiu Globul de Aur.

Actrița a refuzat să revină în sequel-ul SATC din cauza fricțiunilor cu distribuția și producătorii și din cauza onorariilor primite de actorii din serial, spre deosebire de Sarah Jessica Parker, care câștiga cel mai mare salariu.

În primul sezon, lipsa Samanthei Jones din careul de new-yorkeze a fost pusă pe seama faptului că aceasta ar fi plecat la Londra după ce relațiile dintre ea și Carrie se răciseră din cauza unui conflict profesional.

”Cred că a primit foarte mulți bani, acum arată ce influență mare are”, a spus o sursă vizavi de apariția lui Kim Cattrall în AJLT. ”Au nevoie de ea în serial. Chiar dacă fanii se pot aștepta ca actrița să aibă o apariție prelungită și să apară și în sezoanele viitoare, ea nu va accepta acest lucru. A fost tratată necorespunzător”, adaugă sursa. Se pare că scena cu reapariția meterorică a Samanthei în serial constă dintr-o convorbire pe care o are la telefon din mașina cu Carrie Bradshaw.

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…