Monica Cismaru ∙ June 6, 2023 ∙ 3 min read

Surpriza verii vine din partea producătorilor serialului And Just Like That, continuarea legendarului Sex and the City. Aceștia au convins-o pe interpreta personajului Samantha, actrița Kim Cattrall, să revină în serialul care a consacrat-o.

Samantha Jones, ”devoratoarea de bărbați”, a ajuns la consens cu producătorii serialului să aibă o apariție meteorică în And Just Like That și a filmat scenele în secret, după ce a refuzat participarea în primul sezon din cauza tensiunilor pe care le avea cu colega ei de serial, Sarah Jessica Parker. Kim Cattrall va apărea într-un singur episod al sezonului doi And Just Like That, programat spre difuzare din data de 22 iunie 2023, pe platforma de streaming Max (fostul HBO Max).

and just like that

Apariția-surpriză a Samanthei în sezonul doi And Just Like That a fost condiționată de actriță. Kim Cattrall n-a vrut să filmeze alături de fostele ei colege de serial- Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis și nici să pună piciorul pe platourile de filmare ale producției, organizate în Queens, New York, unde era prezent și producătorul serialului, Michael Patrick King, scrie presa americană.

Kim a avut doar două condiții – unu: să nu joace alături de celelalte actrițe, și doi: să nu se întâlnească cu Michael Patrick King.

and just like that
Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis

Kim Cattrall a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje dintre cele patru și și-a urcat personajul, pe Samantha, la rang de artă, pentru care a câștigat chiar și un premiu Globul de Aur.

Actrița a refuzat să revină în sequel-ul SATC din cauza fricțiunilor cu distribuția și producătorii și din cauza onorariilor primite de actorii din serial, spre deosebire de Sarah Jessica Parker, care câștiga cel mai mare salariu.

În primul sezon, lipsa Samanthei Jones din careul de new-yorkeze a fost pusă pe seama faptului că aceasta ar fi plecat la Londra după ce relațiile dintre ea și Carrie se răciseră din cauza unui conflict profesional.

”Cred că a primit foarte mulți bani, acum arată ce influență mare are”, a spus o sursă vizavi de apariția lui Kim Cattrall în AJLT. ”Au nevoie de ea în serial. Chiar dacă fanii se pot aștepta ca actrița să aibă o apariție prelungită și să apară și în sezoanele viitoare, ea nu va accepta acest lucru. A fost tratată necorespunzător”, adaugă sursa. Se pare că scena cu reapariția meterorică a Samanthei în serial constă dintr-o convorbire pe care o are la telefon din mașina cu Carrie Bradshaw.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…