Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 3 min read

Așteptarea a luat sfârșit! Premiera celui de-al doilea sezon din continuarea celebrului serial ”Sex and the City”, intitulată ”And Just Like That…” a fost anunțată.

Sezonul doi ”And Just Like That…” va începe în data de 22 iunie pe HBO Max (care va fi rebranduit doar Max), iar fanii lui Carrie Bradshaw, ai Mirandei Hobbes și ai lui Charlotte York, interpretate de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, își vor revedea personajele preferate în noile aventuri care li se creionează.

and just like that sezonul 2

Caracterizat ca un nou capitol pentru iconicul ”Sex and the City”, sequelul ”And Just Like That…”, sezonul doi, se anunță a fi plin de surprize, iar posterul lansat invită telespectatorii să-și ocupe un loc confortabil deoarece urmează să înceapă distracția. Pe lângă personajele consacrate, revin în sezonul doi și new-entry-urile Sara Ramirez, în rolul Che Diaz, Nicole Ari Parker în rolul Lisa Todd Wexley, Sarita Choudry în rolul Seema Patel și Karen Pittman ca Dr. Nya Wallace.

La rândul ei, Sarah Jessica Parker a publicat un poster alternativ pentru noul sezon, în care apar Niall Cunningham, în rolul Brady Hobbes, Evan Handler – Harry Goldenblatt, Mario Cantone în rolul Anthony Marentino, Cathy Ang în rolul Lily York Goldenblatt și Alex Swinton în rolul Rose Goldenblatt sau Rock. 

Lângă fotografie, Sarah Jessica Parker a scris: ”Aceasta este invitația oficială pentru voi, puteți veni împreuna cu încă o persoană (sau două sau trei sau patru…) toata lumea e bine-venită aici. Sper că vă e foame”.

În urmă cu o lună, fanii au putut să tragă deja cu ochiul din trailerul lansat la ce se va întâmpla în sezonul doi din ”And Just Like That…”. Trailerul anunță revenirea lui Aidan Shaw, interpretat de John Corbett, în rolul fostei mari iubiri a lui Carrie, pe lângă Mr Big, ucis încă din primul episod al primului sezon. ”Și, uite-așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu chiar toate”, spune Carrie Bradshaw în prezentare. Aidan este vazut în fața locuinței lui Carrie și se pare că cei doi își reiau povestea de dragoste. ”Dacă ești norocoasă, indiferent de ce îți rezervă viața, te poți baza mereu pe prietenii tăi, să fie acolo lângă tine”, mai spune Carrie Bradshaw.

În sezonul doi vom mai putea vedea cum continuă povestea de dragoste dintre Miranda și Che Diaz – perechea este văzută în trailer cum se sărută pătimaș. În ceea ce o privește pe Charlotte, aceasta se confruntă cu o dramă când fiica ei adoptivă, Lily, îi mărtuisește că este pregătită să-și piardă virginitatea, lucru care o șochează pe Charlotte.

Producția pentru noul sezon a început în luna septembrie a anului trecut, când Sarah Jessica Parker a publicat pe Instagram o pagină cu scenariul seriei.

Related Posts

Dr Constantin Stan ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică

Dr Constantin Stan, fondatorul grupului de clinici Cronos Med, ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică, ne spune…

Alex Calangiu, actor: ”Îmi luasem cu totul gândul de a mai face vreodată film”

Alex Calangiu interpretează rolul principal în filmul ”Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, și este actor la Teatrul Național…

Penélope Cruz va fi protagonista noii ecranizări a unui roman semnat de Elena Ferrante- I giorni dell’abbandono

I giorni dell’abbandono – The Days of Abandonment, romanul semnat de Elena Ferrante, este noua carte a celebrei…

Ioana Gorgăneanu (Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard): „Consumatorii sunt mai determinați să trăiască în prezent”

În calitate de lider de echipă, Ioana Gorgăneanu, Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard, are…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Visezi la un somn perfect? Iată cum ar trebui să arate rutina de seară și de odihnă

La fel de important ca rutina de seară e patul în care ne odihnim noaptea. O rutină de…

Kylie Minogue, despre statutul de femeie singură și despre ce înseamnă să fii sexy la 50+ ani

Kylie Minogue, vedeta australiană în vârstă de 55 de ani, spune că s-a săturat ca lumea s-o chestioneze…

Descoperă eleganța diamantelor din colecția Pure Diamonds by TEILOR, iar Mastercard îți răsplătește alegerile premium!

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR…

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…