Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 3 min read

Așteptarea a luat sfârșit! Premiera celui de-al doilea sezon din continuarea celebrului serial ”Sex and the City”, intitulată ”And Just Like That…” a fost anunțată.

Sezonul doi ”And Just Like That…” va începe în data de 22 iunie pe HBO Max (care va fi rebranduit doar Max), iar fanii lui Carrie Bradshaw, ai Mirandei Hobbes și ai lui Charlotte York, interpretate de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, își vor revedea personajele preferate în noile aventuri care li se creionează.

and just like that sezonul 2

Caracterizat ca un nou capitol pentru iconicul ”Sex and the City”, sequelul ”And Just Like That…”, sezonul doi, se anunță a fi plin de surprize, iar posterul lansat invită telespectatorii să-și ocupe un loc confortabil deoarece urmează să înceapă distracția. Pe lângă personajele consacrate, revin în sezonul doi și new-entry-urile Sara Ramirez, în rolul Che Diaz, Nicole Ari Parker în rolul Lisa Todd Wexley, Sarita Choudry în rolul Seema Patel și Karen Pittman ca Dr. Nya Wallace.

La rândul ei, Sarah Jessica Parker a publicat un poster alternativ pentru noul sezon, în care apar Niall Cunningham, în rolul Brady Hobbes, Evan Handler – Harry Goldenblatt, Mario Cantone în rolul Anthony Marentino, Cathy Ang în rolul Lily York Goldenblatt și Alex Swinton în rolul Rose Goldenblatt sau Rock. 

Lângă fotografie, Sarah Jessica Parker a scris: ”Aceasta este invitația oficială pentru voi, puteți veni împreuna cu încă o persoană (sau două sau trei sau patru…) toata lumea e bine-venită aici. Sper că vă e foame”.

În urmă cu o lună, fanii au putut să tragă deja cu ochiul din trailerul lansat la ce se va întâmpla în sezonul doi din ”And Just Like That…”. Trailerul anunță revenirea lui Aidan Shaw, interpretat de John Corbett, în rolul fostei mari iubiri a lui Carrie, pe lângă Mr Big, ucis încă din primul episod al primului sezon. ”Și, uite-așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu chiar toate”, spune Carrie Bradshaw în prezentare. Aidan este vazut în fața locuinței lui Carrie și se pare că cei doi își reiau povestea de dragoste. ”Dacă ești norocoasă, indiferent de ce îți rezervă viața, te poți baza mereu pe prietenii tăi, să fie acolo lângă tine”, mai spune Carrie Bradshaw.

În sezonul doi vom mai putea vedea cum continuă povestea de dragoste dintre Miranda și Che Diaz – perechea este văzută în trailer cum se sărută pătimaș. În ceea ce o privește pe Charlotte, aceasta se confruntă cu o dramă când fiica ei adoptivă, Lily, îi mărtuisește că este pregătită să-și piardă virginitatea, lucru care o șochează pe Charlotte.

Producția pentru noul sezon a început în luna septembrie a anului trecut, când Sarah Jessica Parker a publicat pe Instagram o pagină cu scenariul seriei.

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…