Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 3 min read

Așteptarea a luat sfârșit! Premiera celui de-al doilea sezon din continuarea celebrului serial ”Sex and the City”, intitulată ”And Just Like That…” a fost anunțată.

Sezonul doi ”And Just Like That…” va începe în data de 22 iunie pe HBO Max (care va fi rebranduit doar Max), iar fanii lui Carrie Bradshaw, ai Mirandei Hobbes și ai lui Charlotte York, interpretate de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, își vor revedea personajele preferate în noile aventuri care li se creionează.

and just like that sezonul 2

Caracterizat ca un nou capitol pentru iconicul ”Sex and the City”, sequelul ”And Just Like That…”, sezonul doi, se anunță a fi plin de surprize, iar posterul lansat invită telespectatorii să-și ocupe un loc confortabil deoarece urmează să înceapă distracția. Pe lângă personajele consacrate, revin în sezonul doi și new-entry-urile Sara Ramirez, în rolul Che Diaz, Nicole Ari Parker în rolul Lisa Todd Wexley, Sarita Choudry în rolul Seema Patel și Karen Pittman ca Dr. Nya Wallace.

La rândul ei, Sarah Jessica Parker a publicat un poster alternativ pentru noul sezon, în care apar Niall Cunningham, în rolul Brady Hobbes, Evan Handler – Harry Goldenblatt, Mario Cantone în rolul Anthony Marentino, Cathy Ang în rolul Lily York Goldenblatt și Alex Swinton în rolul Rose Goldenblatt sau Rock. 

Lângă fotografie, Sarah Jessica Parker a scris: ”Aceasta este invitația oficială pentru voi, puteți veni împreuna cu încă o persoană (sau două sau trei sau patru…) toata lumea e bine-venită aici. Sper că vă e foame”.

În urmă cu o lună, fanii au putut să tragă deja cu ochiul din trailerul lansat la ce se va întâmpla în sezonul doi din ”And Just Like That…”. Trailerul anunță revenirea lui Aidan Shaw, interpretat de John Corbett, în rolul fostei mari iubiri a lui Carrie, pe lângă Mr Big, ucis încă din primul episod al primului sezon. ”Și, uite-așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu chiar toate”, spune Carrie Bradshaw în prezentare. Aidan este vazut în fața locuinței lui Carrie și se pare că cei doi își reiau povestea de dragoste. ”Dacă ești norocoasă, indiferent de ce îți rezervă viața, te poți baza mereu pe prietenii tăi, să fie acolo lângă tine”, mai spune Carrie Bradshaw.

În sezonul doi vom mai putea vedea cum continuă povestea de dragoste dintre Miranda și Che Diaz – perechea este văzută în trailer cum se sărută pătimaș. În ceea ce o privește pe Charlotte, aceasta se confruntă cu o dramă când fiica ei adoptivă, Lily, îi mărtuisește că este pregătită să-și piardă virginitatea, lucru care o șochează pe Charlotte.

Producția pentru noul sezon a început în luna septembrie a anului trecut, când Sarah Jessica Parker a publicat pe Instagram o pagină cu scenariul seriei.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…