carrie bradshaw apartament new york
dr alexandra radu bruja eva intima

În universul lui Carrie Bradshaw: Apartamentul din New York al celebrului personaj din Sex and the City se poate vizita și închiria 

Dr. Alist: Medic specialist obstetrică-ginecologie Alexandra Radu Bruja: ”O igienă intimă corect efectuată înseamnă o viață sexuală sănătoasă”

Sofia Vergara, într-un nou proiect marca Netflix

carrie bradshaw apartament new york

Una dintre cel mai cunoscute locuințe din filme, apartamentul din New York al lui Carrie Bradshaw, protagonista binecunoscutului serial Sex and the City și mai noului And Just Like That, este disponibil pe Airbnb, iar vizitatoarele pot închiria apartamentul și se pot bucura de o experiență 100% veritabilă a la ”Carrie Bradshaw”.

Compania de rezervări Airbnb, în colaborare cu casa de producție a serialului, Warner Bros, a recreat în totalitate și fidel locuința prezentată în Sex and the City, iar fanele care vor să trăiască fantezia lui Carrie Bradshaw din serialul de succes se pot bucura de spațiul emblematic cu pereții de culoare fistic, cu telefon fix, cu laptopul de pe care își scria articolele, și postit-urile cu parola ei dlocuinta e WiFi, la fel și de rafturile încărcate cu pahare de Martini și exemplarele de reviste Vogue. În plus, piesa de rezistență a locuinței este dressingul lui Carrie, care ascunde comorile ei vestimentare, plin de volane, paiete, voaluri și, bineînțeles, nenumăratele ei perechi de pantofi Manolo Blahnik. 

 

carrie bradshaw apartament new york

carrie bradshaw apartament new york

carrie bradshaw apartament new york

Piesle iconice de fashion purtate de personajul Carrie de-a lungul timpului, de la colierul ei de aur pe care îl purta permanent și până la fusta tutu creată de Patricia Field, afișată în genericul de deschidere al serialului SATC, pot fi admirate și probate de vizitatoare, iar casa de producție chiar încurajează acest lucru și le oferă fanelor și ocazia de a beneficia de o ședință foto personalizată de styling. 

carrie bradshaw apartament new york

carrie bradshaw apartament new york

O altă surpriză e constituită de apariția lui Sarah Jessica Parker în rol de gazdă virtuală pentru apartamentul ei din serial. Actrița își întâmpină vizitatorii cu un salut în spiritul personajului care a consacrat-o. ”Personajul Carrie Bradshaw îmi este foarte drag și mă bucur mult să pot revizita universul ei din continuarea Sex and the City. Sunt nerăbdătoare ca publicul să trăiască din plin experiență lui Carrie din New York, e o experiență unică, și să poată să meargă la propriu, în pantofii ei”, spune Sarah Jessica Parker. 

Rezervările pentru apartamentul lui Carrie Bradshaw din New York – Chelsea încep din data de 8 noiembrie și costă 23 de dolari pe noapte. 

 

Foto: Kate Glicksberg

Related Posts