Monica Cismaru ∙ April 26, 2023 ∙ 4 min read

Sharon Stone (65 de ani) s-a hotărât să-și exploateze unul dintre multiplele ei talente, lăsate într-o stare latentă, și s-a apucat de pictură. Surprinzător, cea care a jucat indirect un rol decisiv în manifestarea artistică a lui Sharon Stone este însăși Anastasia Soare, Regina Sprâncenelor de la Hollywood.

Actrița laureată cu Oscar povestește cum a pornit pe drumul artei din nou după ce a fost invitată la ziua Anastasiei Soare, în luna ianuarie, alături de alte câteva vedete de primă mână, și i-a oferit atunci sărbătoritei un tablou pictat de ea. Invitatele la eveniment au apreciat imediat lucrarea lui Sharon Stone, iar vedeta s-a apucat imediat de pictură la modul serios, a realizat câteva lucrări și acum le expune la Galeria Alccouche, din Los Angeles. Prima ei expoziție este intitulată Shedding și conține lucrări care redau peisaje sau pictură abstractă.

sharon stone expozitie

”Am început să pictez în copilărie, datorită mătușii mele, Vonne. Ea avea o diplomă în pictură și în limba engleză și chiar și-a pictat pereții casei cu diverse peisaje. Am întrerupt pictura deoarece a intervenit actoria, între timp, și nu mai aveam timp și de asta. Când a venit pandemia, am reînceput să pictez. Am început cu lucrări rudimentare, cu ghidaj numerotat, ca să-mi fac mâna și apoi am lucrat zilnic la tablourile mele și încă o fac. De obicei, pictez între patru și 17 ore pe zi și pictez de drag. I-am dăruit unul dintre tablouri prietenei mele, Anastasia Soare, de ziua ei. Aniversarea a avut loc la ea acasă, iar ceilalți invitați au vrut și ei lucrări de-ale mele. Nici n-am putut să fac față tuturor solicitărilor, am plecat acasă, iar zece zile mai târziu am primit un telefon de la o galerie”, povestește actrița.

Prima expoziție de artă semnată Sharon Stone se intitulează Shedding (în traducere, to shed înseamnă a năpârli, în engleză), cu referire la schimbările pe care omul le suferă de-a lungul vieții: ”Obișnuim să scăpăm de fațetele noastre false, de oameni, de lacrimi și de viața pe care o aveam înainte de pandemie. Ne aflăm într-o nouă etapă, în care ne transformăm complet”, explică Sharon Stone, care continuă:

”Procesul de creație a fost vindecător și calmant, m-a făcut să mă întorc în adâncul sufletului meu și să-mi regăsesc căldura și bunătatea, m-a făcut să mă reîntorc în acel spațiu de liniște, de regăsire. M-a făcut să mă simt eu însămi, fără nimic altceva, într-o încăpere plină de artă, care a fost suficientă pentru mine, a avut efect de regenerare, mi-a încărcat bateriile, deoarece faima este ca un vampir”, povestește Sharon Stone pentru publicația L’Officiel.

Voi continua să pictez, indiferent de ce se întâmplă, fac asta pentru mine. Culoarea este adevăratul meu talent, culorile îmi vorbesc și am decorat casele apropiaților mei și chiar le-am ales tonurile de vopsea folosite. Le aleg materialele pentru draperii și covoarele, fac tot ceea ce face un designer”.

Întrebată de semnificația faptului că s-a apucat de pictură în cea de-a șasea decadă a vieții, Sharon Stone spune că e posibil să fie vorba de o criză existențială la mijloc. ”Cred, totodată, că e nevoie ca fiecare dintre noi să parcurgă un drum și fiecare avem de ales câtă integritate includem în el. Adică e vorba despre destinul nostru. Acum este timpul meu”, conchide vedeta.

Foto: Eric Michael Roy/ www.lofficielusa.com

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…