Monica Cismaru ∙ January 30, 2023 ∙ 3 min read

Anastasia Soare a aniversat 25 de ani de la înființarea brandului de cosmetice care îi poartă numele, ocazie cu care a organizat o petrecere la care a invitat 25 de femei – cele mai mari staruri ale momentului.

Astfel, alături de Anastasia Soare, una dintre cele mai de succes românce ale tuturor timpurilor, s-au aflat cele mai mari celebrități de la Hollywood, în frunte cu Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian sau Priyanka Chopra Jonas.

Anastasia Soare a aniversat 25 de ani de când a fondat brandul ei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, unul dintre cele mai apreciate de femei din întreaga lume și, bineînțeles, de vedete.

Anastasia Soare și-a început cariera la Los Angeles după ce a emigrat din România. În SUA, Anastasia a început să lucreze ca și cosmeticiană și s-a remarcat repede printre celebrități datorită priceperii sale și a metodelor revoluționare de îngrijire și de înfrumusețare aduse la Hollywood. În prezent, are o avere de miliarde de dolari și este una dintre cele mai de succes antreprenoare din SUA, fiind denumită și Regina sprâncenelor.

La petrecerea Anastasiei Soare au mai luat parte Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Heidi Klum sau Rita Wilson, toate numărându-se printre clientele ei încă de la începutul carierei ei la Los Angeles.

Vedetele n-au ezitat să-și facă selfie-uri și să posteze imaginile pe social media și astfel putem vedea imagini inedite de la cea mai hot petrecere a momentului cu toate starurile adunate la un loc. Vedetele s-au pregătit minuțios pentru aniversare și au îmbrăcat ținute elegante. Jennifer Lopez a purtat o rochie scurtă cu transparențe și cu aplicații de paiete aurii Valentino, accesorizată cu o capă de puf alb. Paiete a ales să poarte și Oprah Winfrey, iar Priyanka Chopra a ales un compleu cu imprimeu mov și turcoaz Elie Saab.

La petrecere, vedetele au primit sketch-uri cu imaginile lor, pe care și-a pus fiecare autograful.

Selfie-ul serii a fost cel în care apar Kim Kardashian, Oprah Winfrey și Jennifer Lopez. Presa internațională s-a grăbit să preia imaginile postate de vedete de la aniversarea brandului Anastasia Beverly Hills, deoarece nu sunt multe ocaziile în care atâtea celebrități, din toate domeniile, se strâng la un loc să petreacă. Totuși, o parte a publicațiilor au făcut o confuzie, crezând că ocazia cu care care atâtea vedete s-au strâns la un loc a fost aceea de a o aniversa pe Oprah Winfrey, a cărei zi de de naștere a fost pe 29 de ianuarie, când a împlinit 69 de ani.

Cina exclusivistă organizată de Anastasia Soare a constat din servirea a trei feluri de mâncare udate cu șampanie, apoi, la desert, tort și s-au ținut și speech-uri de felicitări.

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…