Monica Cismaru ∙ January 30, 2023 ∙ 3 min read

Anastasia Soare a aniversat 25 de ani de la înființarea brandului de cosmetice care îi poartă numele, ocazie cu care a organizat o petrecere la care a invitat 25 de femei – cele mai mari staruri ale momentului.

Astfel, alături de Anastasia Soare, una dintre cele mai de succes românce ale tuturor timpurilor, s-au aflat cele mai mari celebrități de la Hollywood, în frunte cu Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian sau Priyanka Chopra Jonas.

Anastasia Soare a aniversat 25 de ani de când a fondat brandul ei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, unul dintre cele mai apreciate de femei din întreaga lume și, bineînțeles, de vedete.

Anastasia Soare și-a început cariera la Los Angeles după ce a emigrat din România. În SUA, Anastasia a început să lucreze ca și cosmeticiană și s-a remarcat repede printre celebrități datorită priceperii sale și a metodelor revoluționare de îngrijire și de înfrumusețare aduse la Hollywood. În prezent, are o avere de miliarde de dolari și este una dintre cele mai de succes antreprenoare din SUA, fiind denumită și Regina sprâncenelor.

La petrecerea Anastasiei Soare au mai luat parte Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Heidi Klum sau Rita Wilson, toate numărându-se printre clientele ei încă de la începutul carierei ei la Los Angeles.

Vedetele n-au ezitat să-și facă selfie-uri și să posteze imaginile pe social media și astfel putem vedea imagini inedite de la cea mai hot petrecere a momentului cu toate starurile adunate la un loc. Vedetele s-au pregătit minuțios pentru aniversare și au îmbrăcat ținute elegante. Jennifer Lopez a purtat o rochie scurtă cu transparențe și cu aplicații de paiete aurii Valentino, accesorizată cu o capă de puf alb. Paiete a ales să poarte și Oprah Winfrey, iar Priyanka Chopra a ales un compleu cu imprimeu mov și turcoaz Elie Saab.

La petrecere, vedetele au primit sketch-uri cu imaginile lor, pe care și-a pus fiecare autograful.

Selfie-ul serii a fost cel în care apar Kim Kardashian, Oprah Winfrey și Jennifer Lopez. Presa internațională s-a grăbit să preia imaginile postate de vedete de la aniversarea brandului Anastasia Beverly Hills, deoarece nu sunt multe ocaziile în care atâtea celebrități, din toate domeniile, se strâng la un loc să petreacă. Totuși, o parte a publicațiilor au făcut o confuzie, crezând că ocazia cu care care atâtea vedete s-au strâns la un loc a fost aceea de a o aniversa pe Oprah Winfrey, a cărei zi de de naștere a fost pe 29 de ianuarie, când a împlinit 69 de ani.

Cina exclusivistă organizată de Anastasia Soare a constat din servirea a trei feluri de mâncare udate cu șampanie, apoi, la desert, tort și s-au ținut și speech-uri de felicitări.

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…