Monica Cismaru ∙ November 9, 2022 ∙ 5 min read

Jennifer Lopez (53 de ani) apare în noi imagini spectaculoase, făcute pentru publicația Vogue, ediția americană, pe a cărei copertă apare zilele acestea. Actrița și cântăreața proaspăt căsătorită cu Ben Affleck, căruia i-a și luat numele, vorbește pentru celebra revistă despre mariajul ei cu Ben, care s-a înfăptuit la 20 de ani de la prima lor logodnă, eșuată, de altfel.

Jennifer Lopez s-a lăsat imortalizată în imagini făcute de celebra fotografă Annie Leibovitz, care îi scot în evidență silueta tonifiată. Vedeta poartă ținute vaporoase, sexy, în diferite culori și arată mai bine ca niciodată.

jennifer lopez

JLo detaliază despre decizia ei de a lua numele soțului ei, chiar dacă publicul o va identifica întotdeauna cu numele ei de scenă – Jennifer Lopez sau, pe scurt, JLo.

La momentul anunțului căsătoriei ei cu Affleck și după ce a menționat că, legal, va fi doamna Affleck, JLo a fost criticată într-un articol publicat de prestigioasa publicație New York Times că, prin gestul ei, a dat o palmă feminismului care și-așa e pus în pericol.

jennifer lopez

Critica publicată la adresa ei n-a impresionat-o pe JLo, care susține că e mândră de numele luat după căsătorie și că e un gest firesc odată ce s-a căsătorit cu dragostea vieții ei: ”Poftim?? Oamenii tot Jennifer Lopez o să-mi spună. Dar numele meu legal va fi doamna Affleck, deoarece suntem uniți pe vecie. Suntem soț și soție. Sunt mândră de acest lucru și nu-l consider o problemă”.

Întrebată de reporter dacă și-ar fi imaginat cum ar fi fost ca Ben Affleck să devină domnul Lopez, vedeta râde: ”Nu! Nu e tradițional! Nu are niciun pic de romantism. Pare că e o mișcare de intimidare. Eu sunt stăpâna vieții mele și a destinului meu și mă consider o femeie puternică. Pot să înțeleg că oamenii au o altă părere despre acest lucru, accept asta. Dar dacă vă interesează părerea mea, eu consider că e un gest romantic. Eu pun preț pe tradiție și pe romantism, sunt genul acela de fată”, adaugă ferm Jennifer Lopez.

JLo vorbește și despre condiția ei de om și de vedetă și menționează că nu este un artist chinuit, torturat, chiar dacă a trecut prin numeroase momente de disperare, artistică și personală, că duce după ea anumite traume din copilarie și că suportă povara celebrității, dar subliniază, în același timp, că nu se plânge și că-și acceptă statutul.

JLo urmează să vină pe piață cu un nou album și să lanseze câteva filme – Shotgun Wedding și The Mother.

Albumul va fi primul după o pauză de zece ani, iar artista spune despre materialul discografic că va fi unul dintre cele mai oneste din cariera ei, ”o culminare a ceea ce este ea ca artist și ca om”. ”Oamenii cred că știu lucruri despre mine, despre bărbații cu care am fost, dar nimeni nu are nici cea mai vagă idee și multe dintre lucruri sunt percepute greșit. E o parte din mine pe care nimeni n-a văzut-o. Și simt că, în sfârșit, mă aflu într-un moment al vieții mele în care pot vorbi despre asta.”

Vedeta amintește și despre felul în care a reluat legătura cu actualul ei soț, imediat după ruperea logodnei de Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball, cu care a anulat nunta de două ori și de care s-a despărțit din cauză că acesta ar fi înșelat-o. Atunci, Ben Affleck, proaspăt despărțit și el de de iubita lui, actrița Ana de Armas, i-a trimis un e-mail și de acolo la reînnodarea relației cu JLo n-a mai fost decât un pas.

”Nu pot să nu recunosc că el a fost mereu dragostea vieții mele, mereu am prețuit dragostea noastră, care a fost reală. Apropiații mei știau că el a fost dintotdeauna o persoană foarte, foarte specială pentru mine. Când ne-am regăsit, am reluat lucrurile de unde le lăsasem cu 20 de ani în urmă”, se confesează Jennifer Lopez.

Foto: Annie Leibovitz/Vogue

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…