Monica Cismaru ∙ June 24, 2022 ∙ 3 min read

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul vieții și se plânge că nu a avut un cadru adecvat în care să-și împărtășească durerea, destinat femeilor care au traversat aceleași probleme.

Confesiunea actriței a fost făcută într-o postare pe Instagram, ca un răspuns plin de compasiune față de mărturisirea altei vedete, Peta Murgatroyd (Dancing With the Stars), care a împărtășit, la rândul ei, că a pierdut un copil. ”Noi, ca femei, nu avem un cadru în care să discutăm în profunzime despre ceea ce implică o astfel de pierdere. Am suferit nouă pierderi de sarcină”, a scris Sharon Stone.

sharon stone
Sharon Stone și fiul ei cel mare, Roan

”Aceste probleme nu sunt de neglijat și lasă urme, atât fizice cât si emoționale. Totuși, suntem obișnuite să suferim singure și în secret și să resimțim un fel de sentiment de eșec, în loc să primim binemeritata compasiune și empatie, care să ne vindece. Sănătatea femeilor și bunăstarea lor este lăsată în mâinile bărbaților, iar acest lucru a devenit un subiect trecut cu vederea, ignorat și chiar opresiv”, a mărturisit Sharon Stone.

Actrita este mama a trei fii adoptați – Roan Joseph Bronstein, Laird Vonne Stone și Quinn Kelly Stone.

Aceasta nu este prima dată când vedeta abordează acest subiect sensibil. În trecut, Sharon Stone a mai pomenit de pierderile de sarcină și a aplaudat inițiativa la nivel global a femeilor de a vorbi despre subiectele dureroase. Actrița a mai povestit cum a trebuit să îndure singura 36 de ore de travaliu ca să piardă un făt de cinci luni și jumătate și n-a beneficiat decât de sprijinul asistentelor medicale.

”E o experiență devastatoare și trebuie să spun că i-am rămas recunoscătoare lui Chrissy Teigen că a împărtășit în mod public probelemele ei”. Soția lui John Legened a pierdut o sarcină avansată în urmă cu doi ani și a împărtășit cu publicul tragicul eveniment.

”Cred că în sfârșit ajungem la un nivel de suroritate globală, când vorbim deschis despre pierdere și suferință, despre viol și brutalizare și despre toate celelalte lucruri care ni se întâmplă nouă și copurilor noastre, minților și inimilor noastre și nu ne mai simțim singure. Nu mai e nevoie să resimțim o rușine care nu ne aparține”, a mai declamat actrița.

sharon stone

Sharon Stone a suferit mai multe pierderi de sarcină în timpul mariajului ei cu jurnalistul Phil Bronstein, cu care a fost căsătorită între 1998-2004. Atunci, vedeta a povestit pentru Women s Hour că suferă de o afecțiune legată de lupus care nu îi permite să ducăa o sarcină până la termen.

Dupa aceste pierderi, Sharon Stone a decis să adopte și, astfel, a devenit mama a trei fii – Roan, de 22 de ani, Laird, de 16 ani și Quinn, de 15 ani. Sharon Stone a mai povestit cum a aflat că prima ei cerere de adopție, cea a lui Roan, a fost acceptată în timp ce revenea acasă de la spital, după ce pierduse o sarcină.

Foto: Hepta

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…