Monica Cismaru ∙ June 24, 2022 ∙ 3 min read

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul vieții și se plânge că nu a avut un cadru adecvat în care să-și împărtășească durerea, destinat femeilor care au traversat aceleași probleme.

Confesiunea actriței a fost făcută într-o postare pe Instagram, ca un răspuns plin de compasiune față de mărturisirea altei vedete, Peta Murgatroyd (Dancing With the Stars), care a împărtășit, la rândul ei, că a pierdut un copil. ”Noi, ca femei, nu avem un cadru în care să discutăm în profunzime despre ceea ce implică o astfel de pierdere. Am suferit nouă pierderi de sarcină”, a scris Sharon Stone.

sharon stone
Sharon Stone și fiul ei cel mare, Roan

”Aceste probleme nu sunt de neglijat și lasă urme, atât fizice cât si emoționale. Totuși, suntem obișnuite să suferim singure și în secret și să resimțim un fel de sentiment de eșec, în loc să primim binemeritata compasiune și empatie, care să ne vindece. Sănătatea femeilor și bunăstarea lor este lăsată în mâinile bărbaților, iar acest lucru a devenit un subiect trecut cu vederea, ignorat și chiar opresiv”, a mărturisit Sharon Stone.

Actrita este mama a trei fii adoptați – Roan Joseph Bronstein, Laird Vonne Stone și Quinn Kelly Stone.

Aceasta nu este prima dată când vedeta abordează acest subiect sensibil. În trecut, Sharon Stone a mai pomenit de pierderile de sarcină și a aplaudat inițiativa la nivel global a femeilor de a vorbi despre subiectele dureroase. Actrița a mai povestit cum a trebuit să îndure singura 36 de ore de travaliu ca să piardă un făt de cinci luni și jumătate și n-a beneficiat decât de sprijinul asistentelor medicale.

”E o experiență devastatoare și trebuie să spun că i-am rămas recunoscătoare lui Chrissy Teigen că a împărtășit în mod public probelemele ei”. Soția lui John Legened a pierdut o sarcină avansată în urmă cu doi ani și a împărtășit cu publicul tragicul eveniment.

”Cred că în sfârșit ajungem la un nivel de suroritate globală, când vorbim deschis despre pierdere și suferință, despre viol și brutalizare și despre toate celelalte lucruri care ni se întâmplă nouă și copurilor noastre, minților și inimilor noastre și nu ne mai simțim singure. Nu mai e nevoie să resimțim o rușine care nu ne aparține”, a mai declamat actrița.

sharon stone

Sharon Stone a suferit mai multe pierderi de sarcină în timpul mariajului ei cu jurnalistul Phil Bronstein, cu care a fost căsătorită între 1998-2004. Atunci, vedeta a povestit pentru Women s Hour că suferă de o afecțiune legată de lupus care nu îi permite să ducăa o sarcină până la termen.

Dupa aceste pierderi, Sharon Stone a decis să adopte și, astfel, a devenit mama a trei fii – Roan, de 22 de ani, Laird, de 16 ani și Quinn, de 15 ani. Sharon Stone a mai povestit cum a aflat că prima ei cerere de adopție, cea a lui Roan, a fost acceptată în timp ce revenea acasă de la spital, după ce pierduse o sarcină.

Foto: Hepta

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…