Alina Burlacu ∙ June 8, 2022 ∙ 3 min read

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără cusur. După ce a fost la un pas de moarte, Sharon Stone ne învață cum putem să arătăm de 40 la 64 de ani.

După ce în 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie masivă a creierului, cu șanse reduse de supraviețuire în cele nouă zile de spitalizare, urmate de doi ani de recuperare, în care a învățat să meargă și să vorbească din nou, actrița pășește din nou, cu eleganță, pe covorul roșu. La 64 de ani, să fii încă în centrul atenției înseamnă să ai și câteva atuuri. Care sunt acestea?

Grija pentru piele

Să ai grijă de tine înseamnă și să apreciezi sănătatea și frumusețea pielii. Deși nu folosește foarte multe produse pentru îngrijirea pielii, actrița are un ritual de care s-a ținut de-a lungul anilor. „Nu fac mare lucru dimineața”, a spus ea pentru The New York Times. „Mă spăl pe față cu apă și mă spăl pe dinți… După duș, îmi place loțiunea de corp Shiseido. Pentru ten, depinde de vreme. Dacă sunt într-un climat uscat, folosesc Weleda Skin Food pe corp și față. Sau folosesc La Mer sau Neutrogena cu protecție solară. Folosesc și Eucerin, care este un produs foarte bun, dar și crema Rich Moisture de la Avon.”

Selecția alimentelor

„Nu mănânc alimente procesate”, a spus Sharon pentru The New York Times. „Nu beau cofeină și foarte rar consum băuturi acidulate sau alcool”. Actrița evită și glutenul.

Dansul

Chiar dacă nu este la fel de dependentă de mișcare precum Madonna, Sharon Stone susține că folosește aparatul de Pilates, de acasă, dar preferă să danseze. „Nu sunt persoana care să se urce pe o bandă de alergare și să se uite la un perete.”

Echilibrul

„Este important să ai o filozofie sau un mod de viață sau o credință care să te mențină echilibrat”, a declarat actrița pentru The New York Times. „Pentru mine, acesta a fost budismul. Este ceva care te readuce în centru și este într-adevăr cheia către seninătate și frumusețe – un simț interior al formei și al eleganței.”

Sharon Stone, Cannes 2022

Atitudinea pozitivă

Să îți menții o atitudine pozitivă este primul lucru care te menține tânăr. Sharon Stone a spus pentru Variety că hemoragia ei cerebrală a făcut-o să aprecieze îmbătrânirea, deoarece acum știe „care este alternativa la îmbătrânire”. „De fapt, cred că îmbătrânirea este un beneficiu. Este scopul meu.”, a completat actrița.

Foto: Hepta.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…