Alina Burlacu ∙ June 8, 2022 ∙ 3 min read

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără cusur. După ce a fost la un pas de moarte, Sharon Stone ne învață cum putem să arătăm de 40 la 64 de ani.

După ce în 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie masivă a creierului, cu șanse reduse de supraviețuire în cele nouă zile de spitalizare, urmate de doi ani de recuperare, în care a învățat să meargă și să vorbească din nou, actrița pășește din nou, cu eleganță, pe covorul roșu. La 64 de ani, să fii încă în centrul atenției înseamnă să ai și câteva atuuri. Care sunt acestea?

Grija pentru piele

Să ai grijă de tine înseamnă și să apreciezi sănătatea și frumusețea pielii. Deși nu folosește foarte multe produse pentru îngrijirea pielii, actrița are un ritual de care s-a ținut de-a lungul anilor. „Nu fac mare lucru dimineața”, a spus ea pentru The New York Times. „Mă spăl pe față cu apă și mă spăl pe dinți… După duș, îmi place loțiunea de corp Shiseido. Pentru ten, depinde de vreme. Dacă sunt într-un climat uscat, folosesc Weleda Skin Food pe corp și față. Sau folosesc La Mer sau Neutrogena cu protecție solară. Folosesc și Eucerin, care este un produs foarte bun, dar și crema Rich Moisture de la Avon.”

Selecția alimentelor

„Nu mănânc alimente procesate”, a spus Sharon pentru The New York Times. „Nu beau cofeină și foarte rar consum băuturi acidulate sau alcool”. Actrița evită și glutenul.

Dansul

Chiar dacă nu este la fel de dependentă de mișcare precum Madonna, Sharon Stone susține că folosește aparatul de Pilates, de acasă, dar preferă să danseze. „Nu sunt persoana care să se urce pe o bandă de alergare și să se uite la un perete.”

Echilibrul

„Este important să ai o filozofie sau un mod de viață sau o credință care să te mențină echilibrat”, a declarat actrița pentru The New York Times. „Pentru mine, acesta a fost budismul. Este ceva care te readuce în centru și este într-adevăr cheia către seninătate și frumusețe – un simț interior al formei și al eleganței.”

Sharon Stone, Cannes 2022

Atitudinea pozitivă

Să îți menții o atitudine pozitivă este primul lucru care te menține tânăr. Sharon Stone a spus pentru Variety că hemoragia ei cerebrală a făcut-o să aprecieze îmbătrânirea, deoarece acum știe „care este alternativa la îmbătrânire”. „De fapt, cred că îmbătrânirea este un beneficiu. Este scopul meu.”, a completat actrița.

Foto: Hepta.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…