Monica Cismaru ∙ November 23, 2023 ∙ 3 min read

Shakira (46 de ani) va fi protagonista unui documentar în care va dezvălui cum i s-a schimbat viața în mod dramatic după despărțirea dureroasă de fostul ei soț, Gerard Piqué (36 de ani), tatăl copiilor ei.

Shakira și Gerard Piqué au anunțat că se despart în iunie 2022, după ce fotbalistul a înșelat-o pe soția lui cu o altă femeie, cu care are o relație și în ziua de azi. Despărțirea celor două vedete nu a fost deloc amiabila și a creat multe traume în fosta familie care părea perfectă.

shakira

Shakira a câștigat custodia celor doi fii pe care îi are cu Piqué, Milan, de 10 ani, și Sasha, de opt ani, și s-a mutat la Miami, în timp ce Gerard Piqué și-a continuat nestingherit relația cu iubita lui, Clara Chia. Shakira nu l-a iertat pe soțul infidel, din contră, nu a pierdut nicio ocazie de a-i reproșa trădarea, direct sau indirect. Acum, artista de origine columbiană vrea să realizeze un documentar în care să povestească pas cu pas drama în dragoste provocată de Piqué.

shakira

Jurnalista spaniolă Laura Fa, citată de Daily Mail, a spus: ”Cred că documentarul va fi despre drama trăită de Shakira și se va intitula: Cum am fost înșelată. Este evident că Shakira înregistrează materiale pentru un proiect audiovizual, în format documentar, reality-show. Se pare că, în această perioada, dacă ești o persoană celebră și nu au încă propriul tău documentar, de fapt, ești un nimeni”, adaugă jurnalista.

Shakira a fost văzută în repetate rânduri recent însoțită de mai mulți cameramani la diversele angajamente pe care le-a avut, inclusiv când și-a lăsat cei doi fii în grija tatălui lor, la Barcelona, până săptămâna viitoare, când aceștia încep școala la Miami.

shakira pique

Recent, artista columbiană a trecut prin mai multe probe de foc la tribunal, unde a trebuit să apară într-un proces de evaziune fiscală, în care a pledat vinovată, ”de dragul copiilor ei”. Shakira a primit o amendă usturătoare, de câteva milioane de euro, pentru a evita să fie condamnată la închisoare. Cântăreața are o avere de aproximativ 280 de milioane de euro.

Shakira și Piqué au fost împreună timp de 11 ani și s-au despărțit după ce fotbalistul a început o relație cu o femeie în vârstă de 24 de ani. Shakira a suferit foarte mult după despărțire și nu a pierdut nicio ocazie de a-l înțepa pe fostul ei soț mai ales prin intermediul pieselor ei, în care folosea diverse metafore pentru a-i reproșa trădarea.

Foto: Hepta

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…