Monica Cismaru ∙ November 23, 2023 ∙ 3 min read

Shakira (46 de ani) va fi protagonista unui documentar în care va dezvălui cum i s-a schimbat viața în mod dramatic după despărțirea dureroasă de fostul ei soț, Gerard Piqué (36 de ani), tatăl copiilor ei.

Shakira și Gerard Piqué au anunțat că se despart în iunie 2022, după ce fotbalistul a înșelat-o pe soția lui cu o altă femeie, cu care are o relație și în ziua de azi. Despărțirea celor două vedete nu a fost deloc amiabila și a creat multe traume în fosta familie care părea perfectă.

shakira

Shakira a câștigat custodia celor doi fii pe care îi are cu Piqué, Milan, de 10 ani, și Sasha, de opt ani, și s-a mutat la Miami, în timp ce Gerard Piqué și-a continuat nestingherit relația cu iubita lui, Clara Chia. Shakira nu l-a iertat pe soțul infidel, din contră, nu a pierdut nicio ocazie de a-i reproșa trădarea, direct sau indirect. Acum, artista de origine columbiană vrea să realizeze un documentar în care să povestească pas cu pas drama în dragoste provocată de Piqué.

shakira

Jurnalista spaniolă Laura Fa, citată de Daily Mail, a spus: ”Cred că documentarul va fi despre drama trăită de Shakira și se va intitula: Cum am fost înșelată. Este evident că Shakira înregistrează materiale pentru un proiect audiovizual, în format documentar, reality-show. Se pare că, în această perioada, dacă ești o persoană celebră și nu au încă propriul tău documentar, de fapt, ești un nimeni”, adaugă jurnalista.

Shakira a fost văzută în repetate rânduri recent însoțită de mai mulți cameramani la diversele angajamente pe care le-a avut, inclusiv când și-a lăsat cei doi fii în grija tatălui lor, la Barcelona, până săptămâna viitoare, când aceștia încep școala la Miami.

shakira pique

Recent, artista columbiană a trecut prin mai multe probe de foc la tribunal, unde a trebuit să apară într-un proces de evaziune fiscală, în care a pledat vinovată, ”de dragul copiilor ei”. Shakira a primit o amendă usturătoare, de câteva milioane de euro, pentru a evita să fie condamnată la închisoare. Cântăreața are o avere de aproximativ 280 de milioane de euro.

Shakira și Piqué au fost împreună timp de 11 ani și s-au despărțit după ce fotbalistul a început o relație cu o femeie în vârstă de 24 de ani. Shakira a suferit foarte mult după despărțire și nu a pierdut nicio ocazie de a-l înțepa pe fostul ei soț mai ales prin intermediul pieselor ei, în care folosea diverse metafore pentru a-i reproșa trădarea.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…