Monica Cismaru ∙ August 12, 2022 ∙ 3 min read

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul Gerard Piqué (35 de ani) are o nouă iubită.

Femeia cu care Gerard Piqué a înlocuit-o pe Shakira este o studentă la PR în vârstă de 23 de ani, care lucrează pentru fotbalist.

În luna iunie, Gerard Piqué și Shakira, cântăreața de origine columbiană, au anunțat destrămarea relației lor după 11 ani petrecuți împreună. Ruptura dintre cei doi ar fi apărut după ce s-ar fi aflat că Piqué o înșală pe mama copiilor săi. Cuplul a emis un anunț comun prin care au dezvăluit că relația lor nu mai e de actualitate.

Gerard Piqué shakira

Se pare că femeia care ar fi reusit să-l ia de lângă Shakira pe Piqué este Clara Chia Marti, care care fobalistul ar fi cunoscut-o prin intermediul companiei lui de producție, Kosmos, unde ea era angajată.

Chiar dacă anunțul despărțirii dintre cele două vedete a apărut în iunie, se pare că cei doi se înstrăinaseră deja de mai multe luni, dar au păstrat secretul despărțirii față de public. Apropiații lui Piqué l-au ajutat să țină ascunsă noua lui relație și chiar au sfătuit-o pe Clara Chia Marti să-și șteargă conturile de social media pentru ca publicul să nu găsească fotografii și informații despre ea, ceea ce dovedește intențiile lui Gerard Piqué pentru o relație de lungă durată.

Câteva fotografii cu fotbalistul alături de o femeie misterioasă au apărut în iunie, când cei doi au fost văzuți la o petrecere în Stockholm, Suedia, unde unde fan care l-a recunoscut pe sportiv l-a fotografiat alături de noua lui parteneră.

Gerard Piqué shakira

Gerard Piqué și Shakira au împreună doi fii – Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani ”Regretăm să vă confirmăm că ne despărțim. Vă rugăm să ne respectați intimitatea de dragul copiior noștri, care sunt prioritatea noastră principală. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect”, au transmis cei doi la momentul despărțirii.

Presa spaniolă tabloidă a relatat cum Shakira l-a dat afară din casă pe Piqué după ce ar fi aflat că acesta a înșelat-o. De atunci, fotbalistul ar fi îmbrățișat un stil de viață de burlac, presărat cu numeroase petreceri alături de coechipierii săi.

Foto: Hepta

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Comedia TeamBuilding este oficial în cinema și deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

Story of a Home: În vizită la Alina Vîlcu (VIDEO)

A-Listers, astăzi am ales să facem o vizită Story of a Home by Storia.ro, în casa Alinei Vîlcu. Alina…

Bogații din Social Media și Bunny, câinele de 1 milion de dolari

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului,…

Gustă noua MILKA mai tandră ca oricând

Noua MILKA este aici. De peste 120 de ani, ne reamintește că tandrețea există pentru a fi împărtășită…

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM

S-au pus în vânzare biletele pentru toate evenimentele festivalului. Astra Film Festival aduce din nou cinematograful tip Dom…