Salma Hayek este noua protagonistă feminină din filmul Magic Mike 3, în care va juca rolul iubitei lui Channing Tatum.

Actrița de origine mexicană a înlocuit-o în producție pe Thandie Newton, care a fost înlăturată din distribuție în urma unor altercații cu actorul din rolul principal, Channing Tatum, și cu producătorul filmului, dar și din cauza problemelor emoționale cauzate de divorț.

Salma Hayek a preluat din zbor rolul, chiar dacă filmarile erau în stadiu avansat. Salma Hayek și Channing Tatum au fost văzuți filmând pentru Magic Mike 3 la Londra, în Piccadilly Circus.

salma hayek magic mike

Magic Mike 3 încheie povestea începută în 2012, în care e prezentat parcursul unei trupe de striptease masculin, al cărei lider e Channing Tatum. Povestea filmului a fost inspirată chiar din cariera scurtă a actorului ca stripper în Tampa, Florida.

channing tatum magic mike

După succesul remarcabil înregistrat cu producția originală în 2012, Magic Mike a revenit cu un sequel în 2015, iar acum se filmează ultima parte, intitulată Last Dance. Ultima parte are în centru un personaj feminin, în persoana Salmei Hayek, care se pare că va fi cea care îi va fura inima personajului interpretat de Channing Tatum. Salma Hayek va interpreta o femeie puternică, cea care va fi egala lui Tatum, iar povestea lor de dragoste nu va fi una obișnuită, cei doi fiind comparați cu Richard Gere și cu Julia Roberts în Pretty Woman, doar că rolurile vor fi inversate.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts