Monica Cismaru ∙ February 22, 2022 ∙ 3 min read

Channing Tatum a anunțat că va apărea în cea de-a treia și ultima producție a seriei de succes Magic Mike – Magic Mike’s Last Dance.

magic mike

Channing Tatum, considerat unul dintre cei mai sexy acori din lume, s-a antrenat serios pentru cel de-al treilea film din seria Magic Mike și a povestit că aproape a refuzat rolul din cauza pregătirilor solicitante pentru partitura sa. Actorul a trebuit să urmeze un regim draconic de alimentație și de sport pentru a intra din nou în forma unui stripper de succes. ”Este greu să arăți așa. Chiar dacă faci sport, să fii într-o astfel de formă nu e firesc”, a menționat actorul.

Channing Tatum (41 de ani) a povestit în cadrul unui talk-show că s-a gândit serios dacă vrea să se înhame la o astfel de muncă pentru a-l întruchipa încă dată pe Mike Lane în Magic Mike’s Last Dance, care va fi regizat de Steven Soderbergh.

”Acesta ar fi fost motivul pentru care aș fi refuzat cea de-a treia parte a filmului, pentru că trebuia să fiu într-o formă perfectă. Nici măcar nu e sănătos. Trebuie să te înfometezi și nu cred că un regim atât de atent controlat e sanătos. Nu-mi dau seama cum anumiți oameni au joburi full-time și mai și rămân într-o formă fizică bună. Eu numai asta am făcut și de-abia m-am descurcat”, a adugat Channing Tatum, care a dat lovitura cu Magic Mike și apoi cu Magic Mike XXL. Actorul a mai povestit că s-a antrenat de două ori pe zi și a mâncat ca la carte.

El a mai povestit cât de greu a fost să facă pătrățele pe abdomen și cat de repede le putea pierd, dacă se abătea de la regimul său. ”Durează două luni să fii fit și în trei zile poți pierde toată munca dacă nu ai grijă. Cel mai mult mi-a lipsit sarea”, a mai spus Tatum, care a trebuit să elimine sodiul din alimentație pentru a scăpa de balonare și pentru a se afișa dezbrăcat în fața camerelor.”Totul are gust de apă, fără sare, e nimic.”

Magic Mike’s Last Dance va fi difuzat de HBO Max, iar Channing Tatum a anunțat  că vrea ca ultima parte a seriei să fie ca o finală de campionat de striptease masculin. ”Aș vrea să dansam cum n-am făcut-o în celelalte două filme”, a subliniat vedeta.

CHANNING TATUM

Channing Tatum are în prezent o relație cu Zoë  Kravitz, după ce s-a despărțit de cântăreața Jessie James. El a divorțat de soția sa, Jenna Dewan, în 2019, iar cei doi au împreună o fetiță, Everly.

Primul film din seria Magic Mike a fost lansat în 2012 , în regia lui Steven Soderbergh, și prezintă povestea unei trupe de striptease masculin de amatori, care înregistrează un sucecs uriaș, în ciuda unui start mai timid.  În 2015, în urma succesului înregistrat de prima producție, a apărut Magic Mike XXL, care reia povestea lui Mike Lane.

Foto: Hepta, Warner Bros.

Related Posts

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…