Salma Hayek (55 de ani) a publicat mai multe imagini din vacanța ei exotică de la sfârșit de an, în care își etalează formele voluptoase, în costum de baie.

Actrița de origine mexicană le face urări bilingve, în spaniolă și în franceză admiratorilor ei, alături de imagini în care apare îmbrăcată în costume de baie decoltate, care îi pun în valoare formele voluptoase. ”Fie ca noul an să vă readucă aminte de propriile voastre puteri. Un 2022 fericit și cu sănătate!” a transmis Salma Hayek, care și-a luat o pauză binemeritată după un an plin, în care a jucat în cele mai de succes producții de cinema – The Eternals și The House of Gucci, cel din urmă fiind un imens succes de casă.

Actrița arată mai bine ca niciodată la vârsta de 55 de ani și nu ezită să ofere amănunte despre felul în care își percepe propria ei persoană pe măsură ce înaintează în vârstă. Salma Hayek este o vedetă atipică, ce nu se lasă dominată de standardele de frumusețe promovate la Hollywood și care își stabilește singură ștacheta în materie de frumusețe, atât exterioară, cât și interioară.

”Oamenii se așteaptă să nu îmbătrânești, chiar dacă timpul trece. Nu mă consider vreo bombă sexy, dar știu că, la vârsta mea, având în vedere stilul de viață pe care l-am avut, nu mă descurc chiar rău, iar totul se datorează meditației, spune actrița căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, François-Henri Pinault, CEO Kering.

Salma Hayek adaugă că speră să-i transmită și fiicei ei, Valentina, aceeași pasiune pentru meditație și să practice împreună această activitate, dar adolescenta nu pare atrasă de idee. Mi-a spus că nu-și imaginează ceva mai plictisitor! Ma lasă fără cuvinte de multe ori!”

Salma Hayek a găsit în meditație metoda supremă de deconectare de ritmul dinamic cotidian. ”Te face să experimentezi o ușurătate a ființei, o senzație delicioasă și satisfăcătoare. Respirația și pătrunderea în profunzimea eu-ului interior îți permit să explorezi corpul în feluri diferite și înveți să n-o mai iei razna cu așteptările setate”, povestea Salma Hayek într-un interviu acordat publicației InStyle despre metoda ei preferată de întreținere.

Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts