Monica Cismaru ∙ January 6, 2022 ∙ 2 min read

Salma Hayek (55 de ani) a publicat mai multe imagini din vacanța ei exotică de la sfârșit de an, în care își etalează formele voluptoase, în costum de baie.

Actrița de origine mexicană le face urări bilingve, în spaniolă și în franceză admiratorilor ei, alături de imagini în care apare îmbrăcată în costume de baie decoltate, care îi pun în valoare formele voluptoase. ”Fie ca noul an să vă readucă aminte de propriile voastre puteri. Un 2022 fericit și cu sănătate!” a transmis Salma Hayek, care și-a luat o pauză binemeritată după un an plin, în care a jucat în cele mai de succes producții de cinema – The Eternals și The House of Gucci, cel din urmă fiind un imens succes de casă.

Actrița arată mai bine ca niciodată la vârsta de 55 de ani și nu ezită să ofere amănunte despre felul în care își percepe propria ei persoană pe măsură ce înaintează în vârstă. Salma Hayek este o vedetă atipică, ce nu se lasă dominată de standardele de frumusețe promovate la Hollywood și care își stabilește singură ștacheta în materie de frumusețe, atât exterioară, cât și interioară.

”Oamenii se așteaptă să nu îmbătrânești, chiar dacă timpul trece. Nu mă consider vreo bombă sexy, dar știu că, la vârsta mea, având în vedere stilul de viață pe care l-am avut, nu mă descurc chiar rău, iar totul se datorează meditației, spune actrița căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, François-Henri Pinault, CEO Kering.

Salma Hayek adaugă că speră să-i transmită și fiicei ei, Valentina, aceeași pasiune pentru meditație și să practice împreună această activitate, dar adolescenta nu pare atrasă de idee. Mi-a spus că nu-și imaginează ceva mai plictisitor! Ma lasă fără cuvinte de multe ori!”

Salma Hayek a găsit în meditație metoda supremă de deconectare de ritmul dinamic cotidian. ”Te face să experimentezi o ușurătate a ființei, o senzație delicioasă și satisfăcătoare. Respirația și pătrunderea în profunzimea eu-ului interior îți permit să explorezi corpul în feluri diferite și înveți să n-o mai iei razna cu așteptările setate”, povestea Salma Hayek într-un interviu acordat publicației InStyle despre metoda ei preferată de întreținere.

Foto: Instagram

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…