salma hayek silueta

Salma Hayek (54 de ani) își afișează cu mândrie silueta de clepsidră, pe care și-o menține cu o alimentație echilibrată, alternată cu câte o cură de juicing.

 

Salma Hayek recunoaște că este o gurmandă și că încearcă să nu abuzeze de toate mâncărurile de care îi e poftă. Vedeta urmează o alimentație echilibrată și,  pentru a scăpa de surplusul de greutate, când e cazul, face câte o cură cu sucuri de fructe și de legume. De asemenea, Salma Hayek include în rutina ei și sesiuni de exerciții fizice.

Masa preferată a zilei este micul dejun, care constă din fructe de pădure și din legume și iaurt – papaya, afine, mango, căpșune, rodie, țelină apio, ardei gras roșu, castravete, migdale și unt de cocos. ”Nu-mi place să urmez diete, nu-mi reușeșete niciodată acest lucru”, menționeaza actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

”Nu am fost niciodată slabă și mă forțez să mă mențin, sunt la limita statului de femeie plinuță, dar sunt mulțumita de mine așa cum sunt.” Totuși, singurul lucru care îi face plăceră în ceea ce privește o așa-zisă dietă este cura cu sucuri naturale și din acest motiv și-a înființat și propria ei companie prin care produce astfel de băuturi. ”După ce fac câte o cură de sucuri, mă simt mai motivată să mănânc sănătos și să nu mă alimentez pe fond emoțional. Cura cu sucuri e ca o meditație pentru mine. Mă face să mă concentrez la ceea ce îi ofer organismului meu, mă face să fiu mai atentă la sănătatea mea și astfel dau un reset stilului meu de viață.”

salma hayek

La masa de prânz, Salma Hayek preferă mâncăruri cu grăsimi sănătoase și evită alimentele procesate. Astfel că actrița savurează câte un sandviș cu avocado și carne de pui sau mâncăruri specific mexicane – precum tamales.

Salma Hayes este căsătorită cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault și își petrece cea mai mare parte a timpului în Franța, unde se află mereu față în față cu cele mai mari tentații culinare, cărora cu greu le poate rezista.

salma hayek

Când vrea să gătească acasă, vedeta prepară tacos cu carne de rață și guacamole cu fructe de mare.

În ceea ce privește sportul, Salma Hayek recunoaște că nu se bucură de o disciplină de fier de a se trezi dimineața pentru sesiuni intense de antrenament. Astfel că a gasit o antrenoare la Londra care i-a conceput un plan de exerciții prin care să aibă muschii activați întreaga zi. ”E un fel de yoga care funcționează și când te speli pe dinți”, a povestit Salma Hayek.

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts