robbie williams conac

Robbie Williams (47 de ani), fostul component al trupei Take That, a decis să-și vândă conacul din zona rurală Compton Bassett – Wiltshire, situat la aproximativ 130 de kilometri de Londra, pentru 9,2 milioane de dolari.

Robbie Williams a cumpărat imensa proprietate în 2009, pentru 11 milioane de dolari. Conacul este dotat, printre altele, cu hangar de elicopter și teren de fotbal și numai suprafața clădirii măsoară aproape 2000 de metri pătrați, iar terenul din împrejurimi are aproape 30 de hectare și include grădini întinse și păduri, teren de tenis, pavilioane și grajduri de cai.

robbie williams conac

robbie williams conac

robbie williams conac

Conacul are șapte dormitoare și opt băi, cinci camere de zi, piscină interioară, sală de sport, sauna și biliard.

Robbie Williams a folosit această reședință în ultimii ani ca refugiu rural alături de soția lui, Ayda Field si de cei patru copii – Theodora, 8 ani, Charlton, 6 ani,  Colette, de doi ani li mezinul Beau, de 1 an.

robbie williams conac

Casa de la Compton Bassett a fost refugiul perfect pentru familia noastră. Grădinile și pădurile de aici ne-au încântat cu magia lor, iar în zilele ploioase, care sunt destul de numeroase în Anglia, ne-am petrecut timpul la piscina interioară, spre deliciul copiilor, dar și al nostru”, a declarat Robbie Williams.

Din reședința numeroasei familii Williams nu putea să lipsească bucătăria profesională, dotată cu insulă de lemn vopsit în albastru și cu un dining spațios, potrivit pentru mese mari.

Casa este amenajata în stil clasic, cu accente moderne, iar farmecul ei e sporit și de cele câteva șeminee răspândite prin casă.

robbie williams conac

robbie williams conac

Proprietatea mai dispune și de o cabană cu două apartamente pentru personal sau pentru oaspeții extra.

Conacul de la Compton Bassett a fost construit în 1929 și s-a aflat la un moment dat în proprietatea celebrului arhitect Sir Norman Foster.

 

Robbie Williams și Ayda Field dețin mai multe propietăți răspândite prin Europa, printre care o casă la Londra, în valoare de mai multe milioane de dolari de dolari, o reședință în Elveția, lângă lacul Geneva, una în Malibu și în Beverly Hills, la fel de valoroase.

Robbie Williams are o avere de 300 de milioane de dolari, pe care a adunat-o în urma carierei sale artistice, Robbie a fost componentul trupei de succes din anii 90 Take That, pe care a părăsit-o în 1995, pentru o carieră solo. Artistul s-a însurat cu Ayda Field în 2010, la Los Angeles.

Foto: Hepta, The Grosby Group

Related Posts