Robbie Williams și Kylie Minogue, din nou împreună 

robbie williams kylie minogue

Robbie Williams (46 de ani) și Kylie Minogue (52 de ani) dominau topurile muzicale în urmă cu 20 de ani datorită piesei cântate în duet, intitulată Kids. Cele două vedete au înregistrat o nouă melodie împreună, cu care speră să aibă același succes.

”Avem planuri mari”, a declarat recent Robbie Williams, care a înregistrat în secret o nouă melodie cu Kylie Minogue, la mai bine de 20 de ani de la prima lor colaborare. Cele două vedete cucereau topurile muzicale în anii 2000 cu piesa lor, Kids, care a beneficiat de un videoclip inspirat din fimul Grease.

robbie williams kylie minogue

La sfârșitul anului trecut, Kylie Minogue și-a lansat un nou album, intitulat Disco, prin care readuce la viață stilul care a consacrat-o. Cântăreața australiană nu se află la prima colaborare cu o vedetă în noua etapă a carierei ei, aceasta mai are o piesă în colaborare cu Dua Lipa, pentru un remix al piesei Real Groove.

Robbie Williams s-a concentrat în ultimii ani mai puțin pe lansarea de muzică nouă și mai mult pe participarea la proiecte de televiziune și spectacole cu public în Las Vegas și în Marea Britanie și nu numai. Robbie Williams și soția lui, Ayda Field, au fost jurați în cadrul show-ului X Factor  – ediția britanică, pentru care au câștigat fiecare câte 10 milioane de lire sterline pe sezon.

Categorii Lifestyle