Robbie Williams, tată pentru a patra oară

robbie williams tata

Robbie Williams a devenit tată pentru a patra oară. Noul membru al familiei Williams este un băiețel botezat Beau, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Robbie Williams (46 de ani) și soția lui, Ayda Field (40 de ani), mai au o fetiță de un an și jumătate – Colette Josephine Williams (Coco) – care a venit pe lume prin aceeași procedură – cu ajutorul aceleiași mame surogat care l-a purtat și pe Beau. Robbie și Ayda mai au doi copii – o fiică de șapte ani, Theodora, și un fiu, Charlton, de cinci ani – ambii născuți de Ayda.

robbie williams tata

Beau Benedict Enthoven s-a născut chiar de Valentine’s Day, iar vestea a fost dată de mama lui, Ayda, imediat ce a venit pe lume. Recent, Ayda a postat un video emoționant pe contul ei de Instagram, în care Robbie Williams leagănă bebelușul.

Ayda William i-a mulțumit cu această ocazie mamei surogat, pe care o descrie ca fiind incredibilă și a adăugat că acum familia lor este completă.

View this post on Instagram

@robbiewilliams A Beau-tiful Moment #fatherandson #babybeau 💙AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Sesizați diferența… De Valentine’s Day, am vrea să celebrăm dragostea în cel mai frumos mod posibil – Beau Benedict Enthoven Williams.  Ca și în cazul lui Coco, biologic, el este al nostru, dar s-a născut cu ajutorul aceleiași incredibile mame surogat. Suntem binecuvântați că ne putem ține în brațe un fiu sănătos și că acum suntem, oficial, o familie completă”, a menționat Ayda.

Robbie și Ayda Williams s-au căsătorit în 2010 și, după venirea pe lume a primilor lor copii, Theodora Rose și Charlton Valentine, au făcut publice eforturile lor de a deveni din nou părinti, eforturi soldate cu eșecuri.

Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe când Robbie Williams locuia în America, și s-au căsătorit la vila lor din Beverly Hills pe 7 august 2010.

Ayda Field Williams, născută Ayda Sabahat Evecan, este actriță și cântăreață americana de origine turcă.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle