Cum și-au decorat vedetele casele de Halloween

vedete halloween

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar vedetele s-au pregătit din timp pentru cea mai fantezistă celebrare a toamnei și și-au decorat locuințele în ton cu cerințele. Dovleci, butaforie ”înfricoșătoare” și costume inedite, toate elementele sunt bifate pentru a întâmpina cum se cuvine sărbătoarea de Halloween, una dintre cele mai așteptate de copii și de adulți deopotrivă. Iată cum s-au pregătit vedetele pentru Halloween 2020!

Reese Witherspoon

reese witherspoon

Actrița a postat o fotografie din fața casei ei din Los Angeles, în care se pot admira dolvlecii de Halloween dispuși la intrare. Reese s-a asortat cu decorul și s-a îmbrăcat într-un cardigan portocaliu, în spiritul sezonului. Reese Witherspoon a făcut un display rustico-fantezist de dovleci în forme și culori diverse și l-a expus pe terasa de la intrare.

Jennifer Garner

jennifer garner

Mamă a trei copii și dedicată vieții casnice, Jennifer Garner s-a fotografiat alături de rezultatul efoturilor ei despuse pentru a crea atmosfera de Halloween potrivită – un dovleac scobit cu măiestrie.

Kim Kardashian

kim kardashian

Kim Kardashian are o abodare minimalistă asupra Halloweenului și ne arată o grămadă de dovleci puși laolaltă, într-o dezordine ordonată. Vedeta de reality-show a ales dovleci în culori deschise, care să se asorteze cu decorul auster al casei ei.

Kourtney Kardashian

Și sora mai mare a lui Kim, Kourtney Kardashian, acordă atenția cuvenită sărbătorii de Halloween, e adepta unui decor mai bogat și dă dovadă de mai multă imaginație. La intrarea din fața a casei a expus o grămadă de dovleci, iar în curtea din spate a instalat un schelet uriaș, spre deliciul copiilor. De asemenea, aranjamentul de masă este în ton cu atmosfera spooky de Halloween.

Vanessa Hudgens

vanessa hudgens

Vanessa Hudgens este una dintre vedetele îdrăgostite de sărbătoarea de Halloween și încă de la începutul lunii octombrie a demarat pregătirile pentru sărbătoare. După ce ne-a prezetat costumul ei Catwoman, actrița ne arată stația ei de decorare a dovlecilor, pe care se pregătește să-i vopsească în culori diverse

Heidi Klum

Alături de Vanessa Hudgens, Heidi Klum este regina neîncoronată a Halloweenului și în fiecare an apare cu câte o costumație care lasă audiența fără suflare. Anul acesta, a postat un video în care face o demonstrație de decorat dovleci, pentru copii.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle