Monica Cismaru ∙ April 12, 2024 ∙ 2 min read

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din New York, alături de mai tânără lui soție, Alejandra Silva, în vârstă de 41 de ani.

Cei doi au luat parte la City Harvest Gala din New York City, un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru a oferi alimente celor nevoiași. La ediția de anul acesta, au fost celebrate vedete precum Alex Cohen și John Legend, care au fost pionii principali în strângerea de fonduri pentru a oferi mese nutritive celor aflați la nevoie. Evenimentul a cuprins și o licitație și un party dansant.

richard gere

Richard Gere și soția lui de origine spaniolă, Alejandra Silva, jurnalistă și activistă, sunt un cuplu discret, care nu prea ia parte la evenimente mondene. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2018 și au împreună doi copii- Alexander, de cinci ani, și încă un fiu în vârstă de patru ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit până acum.

richard gere

Richard Gere și Alejandra au fost atracția serii la City Harvest Gala, unde au pozat în ținutele lor elegante. Gere a purtat un costum belumarin, iar soția lui a ales o rochie neagră, cu volane, BCBGMAXAZRIA.

Richard Gere a mai fost căsătorit cu modelul și actrița Carey Lowell între 2002 și 2016, cu care are un fiu, Homer, în vârstă de 24 de ani.

Prima soție a lui Richard Gere a fost Cindy Crawford. Cei doi au avut un mariaj scurt, de doar patru ani, între 1991 și 1995, și nu au avut copii. Cindy Crawford a vorbit recent despre căsnicia ei cu celebrul actor, mai în vârstă decât ea cu 17 ani. Modelul a povestit că, în perioada mariajului, s-a mulat pe stilul de viață al soțului ei, mai experimentat și mai versat, preocupat de lucruri mai profunde decât moda.

Alejandra Silva a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Govind Friedland între 2012 și 2015, cu care are un fiu de zece ani, Albert.

Richard Gere și Alejandra Silva locuiesc lângă New York, într-un conac luxos din Northshire, una dintre zonele exclusiviste ale metropolei, iar proprietatea lor valorează de 10 milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, la un boutique hotel din Italia, deținut pe atunci de Alejandra și de fostul ei soț.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…