Renée Zellweger a împlinit recent 53 de ani. Talentata actriță are o relație de un an cu Ant Anstead, vedeta unui post de televiziune dedicat renovărilor si decorării de locuințe. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre actrița originară din Texas, dublu laureată a premiului Oscar pentru rolurile ei filmele ”Cold Mountain” și ”Judy”.

Înainte să devină cunoscută, Renée Zellweger a lucrat ca ospătăriță într-un club de striptease

În timp ce era studentă la Universitatea din Texas, Renée Zellweger își câștiga banii de buzunar lucrând ca și chelneriță într-un club de striptease. ”Unul dintre clienți îmi dădea bacșiș câte 100 de dolari de fiecare dată când venea la club, cred că îi era milă de mine. Am încercat mereu să-mi câștig propiriii mei bani”, a povestit actrița într-un interviu și a adăugat că nu îi este rușine cu fostele ei joburi, care au învățat-o la fel de multe lucruri ca și facultatea.

Nu este prezentă pe social media

Renée Zellweger este una dintre puținele celebrități care nu sunt active în social media. Actrița nu deține un cont de Instagram, de Facebook sau de Twitter, deoarece vrea să aibă liniște și să se detașeze de comentariile celor care îi urmăresc fiecare mișcare, fiecare gest și felul în care arată. ”Secretul este să-i gnori pe toți”, a spus vedeta, care vrea să-și pastreze intactă viața privată.

renee zellweger

Renée Zellweger primește la fiecare aniversare un cadou din partea aceluiași actor celebru

În fiecare an, de ziua ei (25 aprilie), actrița primește un cadou de la Tom Cruise, partenerul ei din filmul ”Jerry Maguire”. Producția a marcat un pas important în cariera ei. Renée Zellweger a ajuns la statutul de star absolut datorită filmului premiat cu Oscar, în care a jucat alături de Tom Cruise, cu care a păstrat o relație apropiată și de la care primește câte un cadou la fiecare aniversare. ”Nu uită niciodată de ziua mea, e foarte atent și generos”. Înainte să joace în ”Jerry Maguire”, Renée locuia într-un apartament modest din West Hollywood, iar filmul a propulsat-o în rândul celor mai apreciate actrițe.

renee zellweger
Jerry Maguire

Nimeni nu i-a acordat credit când a fost distribuită în rolul Bridget Jones din filmul omonim

Unul dintre rolurile emblematice jucate de Renée Zellweger a fost cel din filmul ”Jurnalul lui Bridget Jones”. Faptul că o texană a fost distribuită în rolul unei britanice i-a intrigat pe mulți, inclusiv pe autoarea romanului care a inspirat producția, Helen Fielding. Până la urmă, Renée s-a achitat admirabil de misiunea ei artistică.

bridget jones
Jurnalul lui Bridget Jones

Unul dintre filmele în care a jucat, ”Cinnamon Girl”, are accente autobiografice

În 2011, Renée Zellweger a fost co-producător al seriei de televiziune Cinnamon Girl, producție ce are accente autobiografice. Serialul spune povestea a patru femei din Los Angeles, în perioada de la începutul anilor ’70, și conține elemente din viața reală a vedetei: parcursul ei dintr-un oraș mic din Texas către celebritatea de la Hollywood.

Renée Zellweger și operațiile ei estetice care au intrigat pe toată lumea

În 2014, actrița a surprins pe toată lumea când a apărut cu un nou look, care o făcea să pară de nerecunoscut. Atunci, toți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aspectul ei . Renée Zellweger lipsise ceva vreme de pe ecrane și părea că a apelat la operații estetice care o transformaseră într-o cu totul și cu totul altă persoană. Actrița a evitat să comenteze pe marginea subiectului dar, în timp, a revenit la trăsăturile care au făcut-o celebră.

renee zellweger

A fost căsătorită timp de patru luni cu o vedetă country

Renée Zellweger a fost căsătorită pentru scurt timp cu cântărețul de muzică country Kenny Chesney, de care a divorțat după doar patru luni de mariaj din cauză că acesta ar fi indus-o în eroare. Niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre motivul clar al divorțului.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts