casa renee zellwegger

Renée Zellweger a locuit în ultmii șase ani și jumătate pe o proprietate situată între Calabasas și Malibu, care poartă numele Glory Point.

 

Reședința lui Renée Zellweger (52 de ani) este amenajată în stil hacienda, poartă numele de Glory Point și a fost achiziționată pentru suma de 4,6 milioane de dolari.

casa renee zellwegger

casa renee zellwegger

casa renee zellwegger

În perioada în care a locuit aici, actrița laureată cu Oscar a renovat casa amplasată într-o zonă retrasă, pe vârful unui munte. Renée Zellweger se află într-o nouă etapă din viața ei, pe care o marchează și cu vânzarea vechii ei locuințe, pe care cere 8,2 milioane de dolari.

casa renee zellwegger

casa renee zellwegger

casa renee zellwegger

Proprietatea oferă o priveliște mirifică asupra văii dintre munți și se întinde pe o suprafață de peste patru hectare. Casa în stil spaniol a lui Renée Zellweger are patru dormitoare și cinci băi și este decorată în stil mediteranean: are pereți albi imaculați, cu grinzi și podele din lemn masiv, gresie spaniolă, iar culorile dominannte sunt cele naturale, în nuanțe de pământ.

casa renee zellwegger

Dispunerea casei este în stil open space, cu un living spațios, semineu și ferestre largi ce permite luminii naturale să pătrundă în casă. Lângă se află bucătăria și tot aici e și biroul, care joacă și rol de bibliotecă, iar dormitorul matrimonial are baie proprie, din marmură.

Terasa care dă spre curtea interioară are coloane înalte, îmbrăcate în flori de Bougainvillea și tot aici se află piscina infinity, un spa și un loc de relaxare.

 

Foto: Hepta

Related Posts